Український чат Ванкуверу
-
Selenium webdriver? А ти працює на ролі qa automation?
-
Я як запостив своє повідомлення в різних группах, то мені написали 3 баригі, шо пропонували дати своїх клієнтів, бо їх боти перестали працювати. Я просто уявляю скільки вони здирають з людей, якшо вони погодились платити мені $50 за аппойнтмент. Ну я їх послав
-
Та хз, допомагаю чим можу, просто я шарю який це гємор зробити це бронювання. Ну і лишні пару гривень ніколи не бувають. Просто мені кажеться, шо інші резерватори чарджать людей овердох*я
-
Та в мене теж
-
Ахах а не електронні резервації ти часом автоматизуєш?
-
JS + extra software
-
Взагалі я 1, ніяких чуваків в мене нема. І ні, я не букаю безліч апоінтментів, а тільки коли комусь треба. Чому 4? Тому що скрипт в середньому встигає зробити 4 резервації. Вчора, наприклад, я тільки встиг зробити 2 для двох дітей, сьогодні зроблю ще 2 для їх мами і бабусі
-
А шо за контора?
-
А чого ви на Сайпрес не перейдете? Селеніум це вже чисто доісторіческа шляпа. Чи там багато тестів прийдеться переписувати
-
Нє, він на джава скрипті. То новіший фреймворк, як на мене він набагато зручніший, легший і швидший. Але ладно, не будеме спамити в чаті
-
Привіт всім. Знайомий канадець шукає 3-4 хлопців з досвідом роботи з плиткою. Робота офіційна, мінімум на 1 рік. Зп $25 помічникам та $33 майстрам. Звати його Jivko. Якщо когось цікавить то пишіть мені - дам його номер телефону