Український чат Ванкуверу
-
давай інсту
-
питання чому люди гроші повинні якимось тіпам лівим слати гроші на хуй пойми шо, коли вони не вміють у публічність
-
скинути його інсту?
-
www.instagram.com/denovdiyenko/
-
чому не пише про збори, про волонтерство
-
ну і знову питання чому не він сам збирає кошти
-
ні слова про волонтерство
-
ні слова про збори
-
останній пост про 3д друк одна фраза
-
чи думаєш, що він продає це
-
якщо ти навідь його фото не віриш, чи не віриш його фото з кабінету друк-армії
-
він каже що може тобі завтра все по відео показати. Інфу я тобі всю дав
-
я знаю багато людей, котрі дотичні до волонтерства і всі вони роблять все умисно суперпрозоро так, що тебе заєбуть всіма папірцями і рефами, а тут треба інфу кліщами витягати
-
ваш збір вже дискредитовано, ваша мета і методи збору непрозорі, те, що у аккаунті написано не може підтвердити прозорість витрат як і кількість зборів, котрі можуть так само закинуті під іншими іменами у інші групи, маніпуляція фотками реальних військовослужбовців це дно, після котрого можна взагалі не продовжувати розмову, відсутність збору від самого отримувача коштів і наявність посередників родичів це така сам тухла тема, виглядає все погано і я вкотре нагадаю всім, що треба донатити лише у перевірені фонди і перевіреним волонтерам
-
Зацікавлених осіб попрошу писати в приватні повідомлення 🇺🇦
-
Всім привіт 👋 Тільки прилетів в Ванкувер. Шукаю роботу на будівництві. Працював у Торонто 11 місяців на реновейшн. Англійська на достатньому рівні. Працював виключно в англомовному середовищі, проблем не було. Розглядаю будь-які пропозиції. Також буду вдячний, якщо підкажете якісь ресурси для пошуку роботи в Ванкувері (групи, сайти…). Дякую 🤝
-
Питання не по темі, але просто цікаво, а чому вирішили змінити провінцію. Дякую і успіхів в пошуку👍