Український чат Ванкуверу
-
Дякую, а отримувати там само у IRCC потрібно?
-
Привіт-привіт ✊ Тут така міні версія руської передачі «жді мєня» від мене: я розшукую Валерію, яка є українським ветеринаром у Ванкувері 😅🙃 Якщо Ви, Валерія, є в цьому чаті,- just let me know 😎🙏🙌
-
Ну вітаю Вас із цим)
-
Хоча Валерії круті 😎😆
-
Ось є Ангеліна ветеринар
-
Валерій поки що не знайшов) окрім вас)
-
Вже 2023 чи я щось пропустила?
-
Так краще! Приєднуюсь. Що ви плануєте?
-
Щоденний апдейт подій: Різдвяний концерт у Ванкувері дата: 7 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу Благодійний захід Традиції Різдва дата: 7 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу Пробіжка вихідного дня 12 дата: 8 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу Malanka (Ukrainian New Year) дата: 21 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу United for Ukraine Gala Dinner дата: 5 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Усім добрий вечір, підкажіть, будь ласка, може хтось має алгоритм отримання документів тут усіх під час прильоту? Що робити перше, що друге, що третє і т.д.?
-
Дякую! А підкажіть, будь ласка, чи пам‘ятаєте коли заповнювати заяву на financial support? На ту, що одноразова
-
Как в банке счет откроете и син получите
-
Дякую!
-
Шановні, підскажіть будь ласка Є котик, бенгал Хочу відвести до нормального ветеринара, можливе вже маєте перевіреного Дякую за контакт
-
Ми свого водили на Clark road, наче все добре було