Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті @Olena 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті @Анастасія 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті @sergii_che 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Ого, що це за набіг ? 🤣
-
Це я додав людей із черги)
-
Так
-
Усім привіт, хотів дізнатись з приводу обміну водійського посвідчення на локальне Маю українське з досвідом водіння більше 3 років, чи можу я після здачі теорії не очікувати зазначені терміни а одразу здати практику та отримати хоча б посвідчення категорії N?
-
Доброго вечора Хочу попросити про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами
-
крінжовенько)
-
Доброго вечора Хочу попросити про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами
-
Доброго вечора . Хочу попросити про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації потрапили під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Я поверну як виберусь. Вибачте якщо щось. Дякую велике. повірьте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідність. Мені дуже соромно перед вами
-
Meest express
-
Друзі, хто який антівірус для Вінди узает тут?
-
Друзі привіт, можливо ще хтось хоче кілька тисяч юсдт поміняти на 🇨🇦 бакси🙂 при особистій зустрічі. Дайтесь знати 🤚🏻
-
А взагалі дивно що люди використовують досі антивіруси :D Найбільший вірус це сам користувач