Український чат Ванкуверу
-
Ну в лохині було мало природніх дріжжів, тому міксував з ожиною, щоб нормально ферментувалось. Але мені більше подобаєтсья чисто з ожини
-
Та я це розумію, маю на увазі навіщо додаткові дріжжі, якщо природніх достатньо, щоб вийшло міцне вино
-
Ну в домашньому вині без комерційних дріжджів я смак і консистенцію виводив цукром.
-
Завтра напишу вам в приватні, якщо дійсно цікаво
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ UA HUB: HR for Business and Career in HR Online Webinar Tuesday, Apr 16, 2024 - подробиці 🗓️ Abande Concert with singing group “Kolo” Saturday, Apr 20, 2024 - подробиці 🗓️ Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's roo... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Maple Ridge & Pitt Meadows Літургія / Divine Liturgy (St. Thomas ... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
Можливо хтось хоче таку штучку? Колись подарували, а я не використувала, там в наборі перламутрова фарба ще є. Віддам безкоштовно або за шоколадку по бажанню:) Забрати можна в бернабі (бретнвуд)
-
Весна - це час коли хочеться розквітати та сяяти ✨ Я Марина , майстер бровист та ламімейкер , який зможе допомогти в цьому🕊️ На перший візит знижка -15% 👍 Також зараз діє крута знижка - Комплекс: Ламінування вій + Ламінування брів (фарбування та корекція) всього 110 $ Для своїх клієнтів завжди маю знижки та подаруночки 💜 Працюю лише стерильними та одноразовими матеріалами 👌 Гарантую приємний сервіс , кращі матеріали та чудовий результат 🔥 Надаю такі послуги як : 🌹 Ламінування вій 🌹 Фарбування вій 🌹 Ламінування брів 🌹 Фарбування брів 🌹 Корекція брів ( віск/пінцет ) 🌹 Депіляція воском над верхньою губою 📍New Westminster 📍 Vancouver BC www.instagram.com/marss_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
Всім привіт! Комусь вдалось записатися до консульства України за останні 3 місяці? Я вже не знаю що робити 😔
-
Теж цікавить це питання
-
😢😢😢 неможливо просто