Український чат Ванкуверу
-
Привіт всім. Два хлопця шукають роботу в сфері монтажу підлоги та гіпсокартону. Маємо гарний досвід в цьому, а саме: монтаж Luxury Vinyl planks, Carpet tile, Vinyl Laminate Planks, Baseboards, and drywall. Можемо відправити фото наших робіт. Телефони:7783256315 778887522 Hi everyone. Two guys looking for work in drywall installation and flooring installation. We have good experience in this field, namely installing Luxury Vinyl plank, Carpet tile, Vinyl Laminate Planks, Baseboards, and drywall. We can send photos of our work. Tel: 7783256315 7788877522
-
Кидаю адресу: 7190 Kerr St, Vancouver, BC V5S 4W2
-
До речі, здаю місце з гречкою за 6 доларів за кг ( нормальною гречкою)
-
www.cbc.ca/news/canada/british-columbia/bc-minimum-wage-increase-2024-1.7126375
-
Гляньте на це м'яско 😍
-
Ура, гречка💙
-
Господар чого? Вибачте...
-
Песня, просто неймовірна знахідка
-
10 хвилин від мого дому , якщо що заходьте в гості 😂
-
Діл, мотаю на вус😉
-
продам душу за локацію з лікарською ковбаскою..
-
🟡 НОВА ПОДІЯ: Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's room) 📅 Start Date: Not specified 📍 Location: St Ann's Catholic Church, 33333 Mayfair Ave, Abbotsford, BC V2S 3H7, Canada More Details
-
🟡 НОВА ПОДІЯ: UA HUB Meetup: Film Industry in Canada. Jobs and Career 📅 Start Date: Not specified 📍 Location: 805 E Pender St, Vancouver, BC V6A 1V9, Canada More Details
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ Abande Concert with singing group “Kolo” Saturday, Apr 20, 2024 - подробиці 🗓️ Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's roo... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Maple Ridge & Pitt Meadows Літургія / Divine Liturgy (St. Thomas ... Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці 🗓️ Surrey & Langley Літургія / Divine Liturgy Sunday, Apr 21, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
Добрий день. Порадьте будь ласка де варто купляти б/у автомобілі у Ванкувері або можливо у Вас був поганий досвід і Ви знаєте куди не варто йти) буду вдячна за будь-яку інформацію.
-
Доброго ранку, спільното! Порадьте, будьласка, механіка, або може тут відгукнеться механік (необхідно замінити тяги стабілізатора на Jeep Renegade) Всім гарного дня! 😊
-
Доброго дня. Мені лист прийшов про те що я не все заповнив за податки. Я зробив свою податкову декларацію ще місяць тому і навіть отримав повернення податку. Можливо хтось знає що робити. Буду вдячний.
-
З'явилася українська онлайн бібліотека (без локації, але всі книги в друкованому вигляді) переважно ДИТЯЧИХ книжок українською мовою. Більшість книжок це сучасні автори. Вся інформація за посиланням. www.facebook.com/share/p/4JqkjTwvN5ANVk3M/?mibextid=WC7FNe
-
Секонд-хенд то лотерея… бажано щоб хтось знаючий дивився до машини. Звичайно з рук в людини брати краще, можна поторгуватись, бо на площадках ціни часто задирають на викуплені в людей машини, або з аукціону чорт зна шо можуть піхнути. Якщо дозволяє бюджет то відкидайте ребілд автомобілі (він може бути і норм відновлений, але з цим статусом потім важко продати). Перевіряйте карфакс і в салоні коли вони відкриють в себе на компі історію авто то можуть швидко про кровити інфу про ДТП)) то слідкуйте, щоб не прокрутили цю важливу інфу. Додаткові сервіси які будуть пропонувати зазвичай ціни в рази завищені, краще підшукати в наших групах детейлерів/механіків чи купити якусь прибдюлуду на амазоні а не в них. Шукайте на маркетплейсі, крегліст і Kijiji. Щоб щось добре попалось - удачі)) Це все з свого власного досвіду купив поки одну машину)