Український чат Ванкуверу
-
Може, є запис?
-
😔😔😔 шкода
-
Я їду в Україну в понеділок, кому щось треба передати пишіть в особисті) буду в Києві та Кременчуку особисто або відправлю новою поштою 😌
-
Можна попросити і мені скинути також?
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Abdella 🍸! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Ооооооо,нарешті я своїх кременчуцьких бачу , а то самі одесити 🤣
-
А я, а Аня?)
-
І от нас уже четверо 🤣
-
Привіт всім! Невелика реклама, сорі я організовую івент, на якому буде презентація круїзу і в мене залишилося ще трохи місць там буде безкоштовна вечеря, власне презентація та невеликі призи Будь ласка, реєструйтесь, якщо реально прийдете! У мене там половина листа індуси по 7 чоловік, боюся, що вони не прийдуть і івент буде порожнім(((( ІВЕНТ ПОВНІСТТЮ БЕЗКОШТОВНИЙ www.eventbrite.com/e/china-yangtze-river-cruise-discovery-night-tickets-910895211097?aff=oddtdtcreator
-
Привiт всiм! Є питання про суборенду парковки. Ми орендували квартиру, у вартість ренти входить парковка. Вона нам не потрібна, і лендлорд дозволила здавати це місце для паркування. Але ось постало питання: чи не буде це вважатися доходом і чи не повинні ми платити податок із цієї суми? І чи взагалі є якісь рекомендації як правильно все оформити?
-
Я б не хвилювався. Особливо, якщо ви домовитесь за кеш. Тут оно більше мільярда не доплатили податків, ото проблема... vancouversun.com/news/local-news/cra-uncovers-1-3-billion-in-unpaid-taxes-in-b-c-real-estate-sector#:~:text=Article%20content-,After%20taking%20a%20deeper%20look%20into%20B.C.'s%20real%20estate,billion%20in%20unpaid%20tax%20bills. А ваша тища на рік нікому не потрібна
-
Усім привіт з червня звільняється моя простора кімната в Кокітламі 1802 Harbour dr, є невеличка кухня на 2 людей, пралка, сушка, ванна ділиться з господарями і ще одним орендарем, з вікон гарний вид на гори))) В дворі є басейн, обіцяють скоро підготувати до сезону. Оренда 950 на місяць. Якщо комусь цікаво то пишіть, дам контакти до власника.
-
Коли закомітив такс фрод з 0 інкомом 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬