Український чат Ванкуверу
-
я б так не ризикува без ПР
-
Хіба вони мають доступ до CRA? Не тоді хіба, коли на громадянство подаєшся вони просять показати всі податки
-
Нема, а яка це антена?
-
І якийсь юсб-трансівер?
-
У мене є міжнародний позивний з Києва ще дійсний (загалом то можна і зараз в Києві наче отримати, якщо клубам не заборонено видавати від СБУ). Але я робив це як раз до 24.02, думав займусь більше трошки аніж купити пару баофенгів. Тут купив собі базову рацію аби на кемпінгу було щось для зв'язку якщо раптом щось ппц а телефончик без зв'язку. Поки слухав трошки погоду на морі та аеропорт і навіть як хтось жалівся кєнту на дружину на відкритому каналі місцевому)) загалом цікавіше ніж навіть під Борисполем було. Але часу на це не дуже є
-
Всім привіт 🙋♀️ Запрошую до себе на оформлення брів та ламінування вій Працюю на двох зручних локаціях 📍#Vancouver 📍#NewWestminster Надаю такі послуги як : 🌹 Ламінування вій 🌹 Фарбування вій 🌹 Ламінування брів 🌹 Фарбування брів 🌹 Корекція брів ( віск/пінцет ) 🌹 Депіляція воском над верхньою губою Мій інстаграм , де можна побачити більше моїх робіт ⬇️⬇️⬇️ www.instagram.com/marss_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
Всім привіт! 👋 Мій молодший брат проходить навчання на лідерській програмі, де вони отримали дуже корисне завдання: організувати збір коштів на потреби військових) Він попросив мене допомогти з розповсюдженням, тому я закликаю вас долучитись до корисної справи та заодно допомогти моєму братові із його завданням 😊 Буду дуже вдячний за будь-яку підтримку: фінансову чи інформаційну, feel free to share this with your friends 👌 P. S. Для нас важливий не стільки розмір донату, скільки сам факт його наявності, тому навіть якщо це 5 грн – це вже величезна допомога 🫶 Посилання на банку: send.monobank.ua/jar/AAhkBJyyen
-
Вітаю. Продаю Dodge Journey STX 2013 року. Надійний 3.6 двигун з автоматичною трансмісією. Clean title. З пробігом 207т. Стан кузова 10/10. Стан мотора 10/10. Стан салона 10/10. Не потребує жодних вкладень. Повністю обслужений. Машина оснащена без ключовим доступом, камерою заднього виду, двома екранами, датчиком світла, клімат контролем який регулюється для всіх рядів сидінь, Bluetooth підключенням телефону. Ціна 9900$, торг присутній. За будь якими деталями пишіть в ЛС.
-
За промокодом uahubca діє знижка -10% на квиток Monatik , який відбудеться 20 червня у Ванкувері🤩 bomond.com/events/m-o-n-a-t-i-k-north-american-tour-2024
-
в багато де вже бачив… а це в River market New Westminster
-
1700 за один зуб. 1000 покрита страховкою. Була чистка каналів більше тисячі. Це адекватна ціна в канаді?