Український чат Ванкуверу
-
🔻Приветствую все🔻 🤨Устали попадаться на мошенников и обманщиков: ⚡️Слишком часто я стал слышать эти высказывания в чатах и личных сообщениях Давайте бороться с этим. ❓Меня часто стали тоже спутывать с мошенниками ,они представляются нашим именем Я хочу это исправить. ✅Мы продаем ТАБАЧНУЮ продукция давно и честно .💯 @ShopStikss прием заказов 24/7 По промо-коду ❗️(ONE23)❗️ сделаем скидку 100% ‼️НЕ ЗАБУДЬ УКАЗАТЬ ЭТО В СООБЩЕНИИ‼️
-
Взагалі, "руський " та "росіянин " - це зовсім різні поняття. У нас тут є теж друзі , які не є українцями за національністю, але вони на боці України в цій війні. Також на фронті в ЗСУ воюють зараз хлопці ,які руські за національністю, і вони боронять зараз Україну на фронті, на відміну від тих щирих українців- псевдопатріотів, особливо чоловічого роду, які "усіма правдами та неправдами" приїхали в Канаду, маю на увазі саме чоловіків, та вважають за геройство повчати канадців ненавидити руських. Як би Вам та Вам подібним , з Вашим шовінізмом , самим не перетворитися на тих росіян, які ненавидять та вважають українців недонацією.
-
Як там Обов'язок кожного громадянина України захищати свою державу. Це десь в конституції прописано, пошукайте. Тому якщо вважаєте, що чоловіки мають сидіти зараз вдома,бо саме це, по вашому, розуміється під "захист батьківщини" , то питання до вас - ви себе до громадян України не відносите ?
-
долуччайтесь)
-
шовіністи проти любітєлєй рускіх
-
Найс трай, але не достатньо переконливо щоб отримати по сраці
-
Підписуйтесь на мій інстаграм, я теж на вас підпишусь) хочу знати про вас більше 😈 instagram.com/yam_fasrpawn?igshid=YmJhNjkzNzY=
-
не хочеш.
-
Ми вже і на настолках знайомились) так що я вже дещо знаю)
-
Чого ж це?)
-
Вітаємо у чаті Oleksandr 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
шоб точно зайшли)