Український чат Ванкуверу
-
білі пальта повилазили)))
-
тобто вам на всіх однаково, але на деяких особливо однаково?)) загалом цікаво чи не давить німб?)
-
Уявіть собі, що ні. Не маю звички носити речі не за розміром. Вас мама не навчила поваги до людей? Ви читали, що в коментарях люди попросили припинити цю тему? Будемо вважати питання закритим. Кожен все одно залишиться при своїх думках . Але, зі своєю прихильністю та закликами до шовінізму , Ви явно не в тій країні опинились. А може і навпаки? Можливо Канада Вас навчить поважати людей не за національною ознакою, а за їх особистими характеристиками та вчинками.
-
🥹🥹🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Доброго дня. У дитячій лікарні лікується янголятко. Діагноз гнійна ангіна, отит. Малятко дуже активна і весела дитина, але з важкою долею. Мама дитини покинула їх ще з початку війни, за ним дивиться сестра, але більш за все, після лікарні дитина, буде знаходитися в дитячому будинку. Зараз потрібна допомога з продуктами для дитини, самі розумієте яка в лікарні смачна їжа. Дитина дуже просить печиво та сік. Прошу допомоги у всіх, прошу, підтримаємо дитинку. У кого є можливість допомогти з кількома гривнями 1-5 гривень, даю номер картки сестри: 5169155125617108 Побережець Ганна Денисівна Дуже незручно просити в такий важкий час, але важко дивитися в ті голодні оченята😔 може в когось є знайомі волонтери, будемо вдячні за допомогу. Якщо хто зможе допомогти сестрі хлопчика з продуктами харчування, крупи та ін, будемо вдячні. Можливо хтось має змогу відправити посилку, всі кошти дівчина витратила на лікування.
-
Вітаємо у чаті ))) 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
🥹🥹🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Доброго дня. У дитячій лікарні лікується янголятко. Діагноз гнійна ангіна, отит. Малятко дуже активна і весела дитина, але з важкою долею. Мама дитини покинула їх ще з початку війни, за ним дивиться сестра, але більш за все, після лікарні дитина, буде знаходитися в дитячому будинку. Зараз потрібна допомога з продуктами для дитини, самі розумієте яка в лікарні смачна їжа. Дитина дуже просить печиво та сік. Прошу допомоги у всіх, прошу, підтримаємо дитинку. У кого є можливість допомогти з кількома гривнями 1-5 гривень, даю номер картки сестри: 5169155125617108 Побережець Ганна Денисівна Дуже незручно просити в такий важкий час, але важко дивитися в ті голодні оченята😔 може в когось є знайомі волонтери, будемо вдячні за допомогу. Якщо хто зможе допомогти сестрі хлопчика з продуктами харчування, крупи та ін, будемо вдячні. Можливо хтось має змогу відправити посилку, всі кошти дівчина витратила на лікування.
-
4149499164691808 Доброго дня, вибачте що турубю Вас, дуже прошу допоможіть будь ласка потрібно 107 грн щоб купити суміш мені багато разів тут допомагали я знаю що всім дуже важко і всі бояться допомагати але може найдеться наша фея, вибачте що з помилками просто не ачу дуже я можу надати всі докази що я не мошенник дякую за 50 грн не вистачає зовсім трішки
-
Вітаємо у чаті Анна 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Geek Journal (Youtube) РІК, ЯКИЙ У НАС ВКРАЛИ: 365 днів героїчного супротиву України | GEEK JOURNAL 💔У нас вкрали цей рік. В когось вкрали дім. В когось вкрали життя! Щось ми зможемо повернути, щось зможемо відбудувати. І ми разом обов'язково це зробимо. Але вкрадене життя ні повернути, ні відбудувати неможливо. Це не в наших силах. Але в наших - зробити все можливе аби наші воїни могли зберегти життя. Свої, цивільних, ваше. Сьогодні буде багато переможних мемів, але для мене цей день необхідний для того, щоб ви пам'ятали. Пам'ятали хто наш ворог, на який бруд він здатен. І до чого вам потрібно готуватись. Необхідно готувати своє тіло, готувати свої рюкзаки готовності. Не для того, щоб боятись. Не для того, щоб чекати чогось страшного. Лише для того, щоб бути готовим захистити себе та своїх близьких. Для того, щоб бути готовим дати відсіч. Ну а поки, донатити нашим військовим, бо на них тримається вся країна. гривня, сто, тисяча, це вже неважливо. Донат це донат. Кожна гривня це вклад в нашу перемогу. Кожна гривня це збережен життя. Зараз ми збираємо на комплекс "Валькірія". Очі ЗСУ, інструмент скорочення таймлайну гнилі, що називає себе "рускімі". І тільки від вас залежить на скільки швидко він опиниться в руках наших військових. Наперед всім подякував! Слава Україні! 🔗Посилання на Банку: send.monobank.ua/jar/oftiRwaQX 💳Номер картки Банки: 5375411202958158 💳Номер картки Приват-Банку: 5169360007074705 🌎PayPal: [email protected] 📩З питань реклами та співпраці звертатись сюди - [email protected] Фінансова допомога нашому каналу: ⚡️Станьте спонсором цього каналу, щоб отримувати бонуси: www.youtube.com/channel/UC0vnG5218gR_SRvWjl6D4fA/join 💸Стати нашим Патроном - www.patreon.com/Geek_Journal ☕️Пригостити нас кавою - www.buymeacoffee.com/GeekJournal 💰PayPal - [email protected] 💳4149 4390 2123 3394 - Приват-Банк 💳5375 4141 1095 8013 - Моно-Банк Інші соціальні мережі: 📹Запасний ютуб-канал - www.youtube.com/channel/UCr-Tx959Gj_h-Xaln_7boeg ✈️Телеграм - t.me/geekjournalua 🐦Твіттер - twitter.com/Tylerruto 📸Інстаграм - www.instagram.com/geek.journal.official/ 📘Фейсбук - www.facebook.com/geek.journal.ua 🎮Ігровий канал Тайлера - www.youtube.com/channel/UCpvpMA5ksZVsEE-vfUCkBUw 💻Телеграм Тайлера - t.me/Tyleruto Робимо смішняві відоси на ютуб з соціально важливим підтекстом! Ви на каналі Geek Journal - який завжди знає, чим тебе зацікавити, ведучим якого є Тайлер Андерсон, котрий фанатіє від українського кіно та серіалів. На цьому каналі ви знайдете багато україномовних відео на різні теми: огляди світових та українських фільмів та серіалів, Geek (і не тільки) Новини, репортажі і багато іншого, не менш цікавого контенту. Підписуйтесь на канал та тицяйте на дзвіночок, щоб завждибути з нами на одній хвилі!🏄🏻♂️ #GeekJournal #ТайлерАндерсон #ГікДжорнал РІК, ЯКИЙ У НАС ВКРАЛИ: 365 днів героїчного супротиву України | GEEK JOURNAL ukraine, украина, який у нас вкрали: 365 днів супротиву україни | geek journal, український контент, война
-
Вітаємо у чаті (Javelin) 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
так я людей поважаю, я просто вас не поважаю. і русских)