Український чат Ванкуверу
-
Привіт, чи є кружки вокалу для дітей?
-
Так,ми Запорізки козаки та козачки 🇺🇦
-
Нові події: CPA FInancial Literacy for Ukrainians дата: 27 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Anna 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
О знаєте, я теж послухалась вашої поради, і мені класне житло дали буквально наступного дня 😂
-
Це точно 😂
-
Це його пилосос :) він дуже волохатий і ми боялися, що це буде проблемою для лендлорда. Тому акцентували, що шерсть ми прибираємо. Але насправді лендлордам не важливо це зовсім, бо квартира здається порожня. Тож волохатість не проблема. Проблемою для лендлорда може бути хіба що шум, якщо ваш цуцик голосно сковчить. Зазвичай апартменти з меблями і карпетом взагалі тварин не беруть. І ще за улюбленця беруть окремий deposit одноразово під час заїзду. Близько $500. Тому не вигідно часто міняти лендлорда і щоразу платити депозит.
-
Всім привіт, приїхали вчора до Ванкуверу та шукаємо тимчасове безкоштовне житло, на 2 тижні не більше☺️ Хто може надати допомогу, будемо дуже вдячні! Бо Success каже що місць немає, а наші друзі зможуть нас прийняти лише через 2 тижні :((
-
Вітаємо у чаті Yaroslav 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Клас! Я багато з ким побачився, але був зайнятий зйомкою, тож вибачте якщо не приділив достатньо уваги)
-
Загін Кіноманів (Youtube) ЛЯПИ УКРАЇНСЬКИХ ПОЛІТИКІВ! Як ці люди керували країною? Безкоштовна лінія психологічної підтримки для чоловіків за номером 2345. 2345.in.ua/ У цьому відео я вирішив проаналізувати історію української політики крізь призму мемів, які вийшли з цієї сфери. Які меми створили наші політичні діячі та як це вплинуло на історію країни? Відповіді шукаємо размо у відео. ЗБІР НА БАХМУТ: send.monobank.ua/jar/7ygSG6UnwS?fbclid=PAAab1BX82izaKlzJMXR1mb6BVnDhPSiJ1_VBI3r6tE3eZSh17egq4EE6rzHY Patreon ZK - www.patreon.com/zagin My Instagram - www.instagram.com/gordienko_vital Twitter: twitter.com/HordiienkoZK?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor Моя картка ПриватБанку - 4149 4993 4447 8704 Monobank - 5375411413042685 Instagram ZK - www.instagram.com/zagin_kinomaniv Telegram ZK - t.me/zagin_kinomaniv ZK Facebook - www.facebook.com/CinemaSquad Музика використана в кінці відео: www.youtube.com/watch?v=MbSkm-fEfZY&list=OLAK5uy_nwRwFj9n_7Kn7NzEekm57GzIaeZXaTrcs&index=2
-
Вітаємо у чаті Uliana👼 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'