Український чат Ванкуверу
-
Добрий день всім!💙💛 Хочу запропонувати свої послуги як кондитера в Ленглі.🍰 Якщо плануєте святкування день народження чи іншої важливої події ,пропоную тортики та десерти з вишуканими смаками та індивідуальним декором!🎂 Досвід роботи більше 12 років в Україні ,а також є наявний Food Safety Certificate в Канаді. Мої роботи можна глянути в інстаграм ,переходьте на сторіночку www.instagram.com/_okcakes_/ Контакт 778 836 35 74🍡 Буду рада допомогти створити солодкий настрій😊
-
Щоденний апдейт подій: Пробіжка вихідного дня 23 дата: 26 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу Quarry rock loop дата: 26 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу Показ фільму Пульс дата: 1 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу An Evening with the Premier дата: 4 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу Juan de Fuca trail дата: 19 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Nick 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Доброго дня, хочу попросити вашої допомоги. Мене звати Ілона, мені 25 років, я з початку війни виховую маленького братика, йому зараз 2 роки. У нас виникла велика проблема з продуктами та ліками для малюка. Я залишилася без роботи і всі запаси грошей ми витратили, купити їжі нам тепер немає можливості, тому я прошу вашої допомоги. Зараз нас поклали до інфекційної лікарні з діагнозом коклюш. Якщо в кось є можливість допомогти нам з їжею ми будемо вам дуже вдячні. Якщо хтось має змогу допомогти фінансово 10-20 гривень, я буду дуже старатися вам повернути. Якщо потрібно, можу в особисті скинути документи. Моя карта: 4323347387411512 Мій номер: 0997472585 м. Кременчук, проспект Свободи 18. Вибачте що прошу в такий час, розумію що так неможна, але іншого вибору я не маю.
-
Вітаємо у чаті ⚡⚡⚡⚡ 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Dasha 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Наш магазин разыгрывает 10ElfBar 5000 и 7 блоков стиков для Iqos/Glo которые вы сможете получить абсолютно бесплатно . Для участия напишите в личные сообщения.
-
Привіт , мене звати Даша) Я тату майстер та художник у Ванкувері. Переїхала до Канади з хлопцем та двома собаками чотири місяці назад:) Буду рада новим знайомствам, та новим друзям. Також шукаю собі подружку , тому що я тут поки що без друзів. Напишу трішки про себе : Мені 23 роки, я малюю картини та працюю тату майстром. Дуже люблю фільми та все з чим це зв‘язано😁 Люблю вивчати щось нове (недавно бачила тут у Ванкувері місце де займаються гончарством і там можна виготовити собі щось, думаю це дуже цікаво) Люблю гуляти на природі , хайкінг , кемпінг та усе в тому роді 🙂 Дуже люблю говорити , тому іноді мені критично потрібно з кимось розмовляти 😂 Обожнюю тварин. Отже буду рада новим знайомствам, дякую за увагу 🥰
-
Всім привіт , де кращий курс для обміну валют зі звичайного долару в канадський ? Можливо хтось має такий досвід
-
Vbce