Український чат Ванкуверу
-
Про всяк випадок хочу попередити що місцевий айті ринок зараз достатньо в поганому стані, конкуренція дуже велика. Кажу тому, що я цей момент не врахував коли їхав.
-
Не раджу навіть близько проходити taste of Ukraine.. в магазині в Барнабі, то тільки тамбовскіє сємєчкі, мацковскіє канфєьткі, ітд
-
У мене теж так було, я писала власникам напряму
-
Друзі, заплануйте собі візит на нашу виставку і при можливості захопіть з собою канадських друзів (або хоча б розкажіть їм про цей проєкт) 🙏 Ми розповімо через фото історії українців, життя котрих війна кардинально розділила на "до" і "після". Я певна, що ви всі розумієте, як важливо і цінно продовжувати розповідати про Україну, про реалії сьогодення українців і якою ціною нам всім дається ця боротьба... В перший вечір заходу ми оголошуємо "вільний мікрофон", де кожен хто бажає і готовий, може поділитися своєю історією війни. В другий - відбудеться презентація чудесного проєкту "Я тебе... війна" про знайдене і втрачене кохання на війні. А ще в цей день День Вишиванки, тож вам буде куди піти гарними у ваших вишиванках в цей день ❤️ Вхід вільний, донації вітаються! Буду щиро вдячна вам за підтримку ❤️ fb.me/e/2NuLULWKa
-
Нові події: "New Lives, Same People". The story exhibition. дата: 17 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
🔝🔝🔝 ТОПОВИЙ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ "ДОБРОГО ВЕЧОРА МИ З УКРАЇНИ 💙💛" НА ЯКИЙ, ВЖЕ ПІДПИСАЛИСЯ 13.600 ТИСЯЧ УКРАЇНЦІВ 🇺🇦 У нас завжди свіжа та актуальна інформація 🔥 ⚡️Актуальні події України 💥 Яскравий контент 24/7 Приєднатись до каналу за посиланням👇👇👇 ПОСИЛАННЯ НА КАНАЛ👉 t.me/+Fje5KgCggic3ZDky P.S ЯКЩО ВИ ЩЕ НЕ ПРИЄДНАЛИСЬ, ТОДІ ПРИЄДНУЙТЕСЬ ВАМ БУДЕ ЦІКАВО З НАМИ 👆👆👆
-
🇨🇦🇺🇦Друзі! Ми починаємо збір на кілька дронів DJI Mavic 2 для нацгвардії. Початкова ціль 🎯 3500 доларів на 4 дрони, але якщо ми впораємося, то і більше💪💪💪! Вся інформація про звітність, як завжди буде в фб/інстаграмі та волонтерському тг каналі. Нагадую, що для донату не обов'язково реєструвати PayPal аккаунт, а достатньо просто скористатися кредитною карткою. Давайте знов покажемо клас! Нас багато і якщо хоча б 30% скине по 5-10 доларів, то ми закриємо цей збір дуже швидко! Посилання на збір