Український чат Ванкуверу
-
За цим трохи скучила
-
Які є гарні магазини з нашими продуктами? Знаю що раз на раз як попадеться якийсь магазин
-
Бачила біля Лохід станції у бік Беркітлема є один магазинчик і пили біля нього місяць тому квас Тарас дівчата
-
Taste of Ukraine & Euro Food + Deli +1 604-492-0878 maps.app.goo.gl/yzazicV4AyhgvuXY7?g_st=ic
-
Були у цьому українському магазині, багато наших товарів) Вареників з вишнею не знайшли, проте глазуровані сирочки були😊
-
Клас!
-
Вареники з вишеньками і сирнички зустріли в українському ресторані! Було смачно🥰
Kozak Ukrainian Restaurant +1 778-955-9135 maps.app.goo.gl/7qg7wuPkoZXC5Pvj6?g_st=ic
-
m.facebook.com/groups/1369171359854452/permalink/5113371242101093/
-
Може комусь цікаво. )
-
Залишив) я д маю, ще будуть)
-
З задоволенням))
-
До речі цікаво хто як буде відмічати Хеллоуїн? Чи вже є костюми та грім, чи як я до останнього тягнули, щоб потім жалкувати?) Є, звісно, ще варіант, що ви таке не святкуєте)
-
Ну це насправді теж з подвохом. Його роблять у Нью Джерсі за рецептом Чернігівського, а всі гроші прибутку ідуть на допомогу Україні
-
Це на банці написано
-
Хороша ідея) Можна також роздрукувати зображення спортивної машини і вирізати з нього бороду. Приклїти на підборіддя і казати ерон дон дон.