Український чат Ванкуверу
-
Привіт гайс! Щодо Хеловіну кажуть що взагалі дуже не багато буде святкувать бо погода взагалі не ахті. Але в є мене питання, судячи з опитуванням тут є й люди що досить давно живуть у Вані. Може у когось є знайомі які здають бейсмент/кімнати?
-
Честно кажучи не думаю що на довгострокову аренду підійде, питаю бо зазвичай такі знайомі пропонують значно краще та трохи дешевші апартаменти аніж те що пропонують на kijji, тощо.
-
Дивлячись на ціни за просто кімнату в шестикімнатних апартаментах з двома ванними кімнатами ( понад 1200 за місяць) я трошки прифігіваю як за два місяці піднімаються ціни не те що за рік.
-
На skytrain простіше всього і коштує 8$ ,з нього можна пересісти на автобус чи seabus ,якщо треба .також можна взяти Uber чи lift через аплікацію ,чи просто взяти таксі біля виходу,їх там багато .Власник житла на Arbnb включає +100$ экстра за клінінг в ціну за звичай ,якщо квартиру знімаєте,за кімнату можливо менше ,чи взагалі нема.В любому випадку cleaning fee та інші налоги будуть в summary написані коли будете бронювати.
-
Друзі а серед нас часом немає сертифікованого бухгалтера? Треьа терміново задати одне питання )
-
Можливо ви про Настю
-
Привіт Можете написати в особисті
-
Дякую Анастасія)
-
Сходила до цього магазину, в очікуванні що куплю гречку. Як на мене, магазином незадоволена. Не зважаючи що магазин називає себе українським, 80% продуктів є російськими. Бабаєвський шоколад, руська гречка, "кавказские травы". Я розумію що в кожному слов'янському магазині будуть російськи продукти, але ж не в такій кількості та назвою якою позиціонує себе магазин. Єдине що непогане баночка з донатом для України. Тож може хтось захоче поїхати, заздалегідь зробить висновки та очікування🤔
-
Так, там дійсно багато російських продуктів і варто читати про країну виготовлення, але можна знайти наші продукти Тому особисто я шукаю наші і тішусь їм