Український чат Ванкуверу
-
Потрібно для роботи в цех по металу одного зварювальника(без тестів, розуміння тримати в руках держак , шви невідповідальні ) , та одного працівника на посаду оператор машини !Я працюю в цій компанії також ! Кому цікаво пишіть !
-
❗️ Женя, повідомлення видалено. 🫶🇺🇦 Використовуючи українську мову, ми показуємо свою повагу до нашої культурної спадщини.
-
Щоденний апдейт подій: День Конституції України 🇺🇦💙💛 дата: 28 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Mavka: The Forest Song | Мавка. Лісова пісня дата: 1 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Івана Купала дата: 6 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Велопрогулянка вихідного дня 4 (острів Галіано) дата: 8 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу #RunForUkraine - Vancouver Charity City Run 🏃🏻🏃🏽♀️🇺🇦🇨🇦 дата: 8 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Недільна Молотилка 2 дата: 9 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Panorama Ridge дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Olha 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Панове, всі шукають роботу і багато кому це не так просто може датись. Це нормально і я хочу поділитись своїм досвідом і трохи підтримати всіх тих, кому теж зараз цей шлях треба пройти Я за освітою перекладач, але ніколи не працював саме перекладачем, трохи викладав у приватних школах, але моя англійська сильно деградувала, тому мені при всіх плюсах теж довелось іржу з мозку стрясти. Працював я три останні роки на фрілансі (я 3д художник) тому вже забув як з людьми комунікувати у реальному світі. Тому ніяких супер сошл скілз у мене теж нема. Приїхавши в Канаду після довгого періоду у Європі у мене взагалі не було розуміння як старт робити. Тому почав як всі. Зробив з 20 резюме на різні топ вакансії з професії, надсилав електронні версії і носив особисто, щоб поспілкуватись і трохи пізнати місто. Це доречі допомагає. Але це чисто на удачу надія, що мене десь би взяли так швидко у моїй сфері професійній. Тому треба до цього ставитись нормально. На це потрібен час. Паралельно я створив собі з десяток резюме на різні вакансії типу дішвошера, помічника столяра, будівельника і тд. Так у мене досвіду у цій сфері нуль, але це нормальний початок для того, щоб закріпитись. Ну і записався у Ворк Бі Сі. Куди ще не ходив. При цьому у мене вже навіть була перша робота. Про неї і розкажу. Це був типографічний цех, котрий друк робить на одязі. Я в цій темі розбираюсь трохи, бо як художнику мені доводилось працювати з софтом котрий використовують ці компанії. Як я її отримав? Тупо приніс резюме на адресу фірми з вакансії. Знаєте скільки я там працював? Рівно один день. Мене взяли на роботу легко, принось доки і починай, 20 доларів на годину з можливістю підвищення після випробувального, фул тайм одразу, але за перший же день я встиг зрозуміти, що це тонучий корабель. Співробітниця на місце котрої мене найняли працювала там декілька років, зав'язала на собі всі процеси і лише вона знає як там все працює. Працювати їй залишилось 4 дні, за котрі вони повинна (а насправді їй похуй) навчити мене всьому що знає. А там все від спілкування з клієнтами, до розбору баз даних, типографічних аспектів і чеків з відправкою товарів. Кароч 3 роботи в одній. З одного боку ось вона та бажана робота "у офісі", з котрою навіть можна отримати PR, а з іншого боку це стресова каторга у котрій ти будеш крайнім при будь якому пройобі. Поговоривши з босом контори я зрозумів, що єдина опція для мене це навчитись за 4 дні, ніякі інші сценарії повільної інтеграції у процес роботи неможливі. Ну і я йому сказав, що нажаль це робота не для мене. При цьому я можу уявити як постраждає його бізнес коли ця дівчина піде. Це я до чого. Я меньше місяця у Канаді. Легкого шляху не буває. Всі ми тут прокладаємо свій непростий шлях по життю. І єдина стратегія це шукати роботу не пузо гріти, а будь що де за вашу реальну працю вам гідно будуть платити. Тому так, це може бути мийка посуду, або будівництво. Намагайтесь знаходити час возити резюме у невеличкі компанії де рішення приймають на місці, бо великі мережі затрахають вас своїми 10 етапами відбору на позицію миття унітазів. Індід це справжнє лайно, мені ні єдиного разу там ніхто не відповів, але регулярно приходить спам про те, що я "підхожу" на ту чи іншу вакансію, використовуйте його лише для пошуку вакансій, але відсилайте резюме на пошту прямо у компанію, або носіть особисто. Ворк Бі Сі спробую у п'ятницю, дізнаюсь як ця штука працює. Можливо знайду роботу на будівництві чи шось таке. Розповім) Тому не слухайте всяких дебілів, котрі вам розкажуть, що це з вами щось не так і їм все далось легко само собою. Ми знаємо, що легко нічого не буває у цьому житті.
-
Доброго дня. Здаю прохідну кімнату від 1 серпня в однокімнатні квартирі (мені все рівно чоловік чи жінка) Бернабі,до метро 2 хвилини. Поблизу багато магазинів. Ціна 900 доларів плюс світло(влітку приблизно 40 за 2 місяці,взимку ще не знаю). You are welcome на оглядини. 778 875 8823 Лена
-
Культурні Події у Метро Ванкувері: 26 червня - 2 липня Тільки декілька подій для вас на цьому тижні бо нема часу шукати. Можна знайти більше ось тут: www.straight.com/listings/arts Джаз: Vancouver International Jazz Festival (купа платних та безкоштовних концертів), траває до 2 липня (www.coastaljazz.ca/) Сучасна класична/академічна музика: Hymnen an die Nacht: Claude Vivier Retrospective (музика одного з самих відомих канадських композиторів 20 століття), 27 червня, 19:00 @ Roundhouse Community Arts & Recreation Centre (downtown Vancouver) (www.eventbrite.ca/e/hymnen-an-die-nacht-claude-vivier-retrospective-qaf-2023-tickets-638096583057?aff=odcleoeventsincollection) Сучасне мистецтво: For the ecological ghosts: Reception and Performance (відкриття вистави з музикою і танцем), 29 червня, 19:00 @ Richmond Art Gallery (www.eventbrite.ca/e/for-the-ecological-ghosts-reception-and-performance-tickets-648493711147) Сучасна класична/академічна музика: FestivELLE: A Beautiful Mind: A Tribute to Jocelyn Morlock (концерт музики однієї з найвідоміших сучасних канадських композиторок яка нещодавно загинула від суїциду), 29 червня, 19:30 @ Vancouver Playhouse (www.vtixonline.com/allegra-chamber-orchestra-beautiful-mind/3589/) - перед концертом буде безкоштовний воркшоп про підтримку психологічного здоров’я (www.vtixonline.com/allegra-chamber-orchestra-workshop-1/3592/) Сучасна класична/академічна музика: FestivELLE: Hearing Voices (сучасна музика для оркестру та співаків), 30 червня, 19:30 @ Vancouver Playhouse (www.vtixonline.com/allegra-chamber-orchestra-hearing-voices/3590/) - перед концертом безкоштовний воркшоп “Writing for self expression and healing” (www.vtixonline.com/allegra-chamber-orchestra-workshop-2/3593/)
-
Дякую
-
Rocky Point in Port Moody
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, де можна взяти в оренду Sap і покататись? Дякую
-
Хеллоу✌️ А чи є в когось контакти гарного еміграційного консультанта, щоб він допоміг зробити PR? Заздалегідь дякую :)
-
Вітаємо у чаті Andrew 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Alona Makarova 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Elizabeth 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Шукаю сусіда по кімнаті (кiмната не велика, є еще една кімната на проти), 750$ на місяць район метротауна, кімната одна на двох, хороша транспортна розв'язка і великій магазин валморт в пішій доступності, сам з України Дніпро, тому розмовляю російською мовою, з приводу всього іншого пишіть в особисті повідомлення
-
Шукаю сусіда по кімнаті (кiмната не велика, є еще една кімната на проти(она занята)), 750$ на місяць район метротауна, кімната одна на двох, хороша транспортна розв'язка і великій магазин валморт в пішій доступності, сам з України Дніпро, тому розмовляю російською мовою, з приводу всього іншого пишіть в особисті повідомлення
-
Дякую 🙏