Український чат Ванкуверу
-
Музиканти та діти-музиканти, що приїхали до Ванкувера Кому б було цікаво грати в Українському фольклорному оркестрі? Будь-який рівень, будь-який інструмент (особливо потрібні барабанщики та бас інструменти) важливо, щоб вміли читати з аркуша, ноти не складні. Репертуар дається наперед. Репетиція раз на тиждень – вівторок з 5 по 7 вечора. Приходьте грати укр музику та виступати на різних заходах разом!) Колектив дуже приємний і це місце, де зможете відпочити морально і відчути єдність з укр культурою Пишіть в приват
-
Є і інші, можна наґуґлити в своєму районі
-
Тут вони також продають тортики свої і вареники і різне м'яско типу ковбас чи шинок
-
g.co/kgs/NMEcQa
-
В поляків немає російських продуктів і є українські. Є в них гречка, буває львівський квас, рошен. В Ванкувері є кілька таких магазинів. У всіх, що позиціонують себе як українські чи "євро" повно руснявих товарів🤷♀ Я не знаю чому полякам виходить вести бізнес без російського, а українцям ні(
-
В цьому магазині купа руснявої продукції)
-
можете дали локацiю? знаходить лише клiнiку tri city)
-
Так в долорамі є
-
Brioche Ristorante & Catering maps.app.goo.gl/jXsK7gpubRpuvqueA
-
Ну , мені смакує, на кухні шеф і наш власник - сицілієць і його сушеф теж . Їхні оригінальні рецепти . Може найкраще ,що можна зробити це прийти і спробувати 😉
-
А мені здається їх тут не на багато менше ніж суші 🍣