Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 46.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6175371114T Offline
    t6175371114T Offline
    Mr.Marshall
    wrote on last edited by
    Добрый день Подскажите ищу водителя из Ванкувера в Калгари на ближайшие даты В лс пожалуйста
    1 Reply Last reply
    0
  • t702921534T Offline
    t702921534T Offline
    OR
    wrote on last edited by
    Доброго дня шановні. Де можна поміняти єуро по нормальному курсу? В банках це якісь грабіж, на 8% дешевше ніж офіційний... Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Kulikova
    wrote on last edited by
    Спробуйте VBCE Vancouver Bullion & Currency Exchange (VBCE) Але там майже завжди черги. Майте це на увазі і закладайте час
    1 Reply Last reply
    0
  • t1280341325T Offline
    t1280341325T Offline
    Tati
    wrote on last edited by
    Попросіть у Господа, Щось значиме дуже... Перемогу та мир в Україні! 🙏🇺🇦🌟 Чекаємо Вас завтра, у п'ятницю на хвилі 96.1 о 7: 00 ранку! Українська радіопрограма Діаспора.ФМ підготувала для вас: етер на 27.12.2024 - Анонси важливих заходів( ГвинтоКрила для фронту, виставка Маланки, кінопоказ " Запал") - Українські та міжнародні новини; - Репортаж про Різдвяний Ярмарок у Нью- Вестмінстері; - Репортаж про перший сольний концерт етногурту "Коло" у Соборі Пресвятої Євхаристії; - Репортаж про Різдвяну вечерю для новоприбулих в Соборі Св. Ганни в Абботсфорді( Українська греко католицька церква, отець Юрій Саквук) www.youtube.com/watch?v=1EGJ7Sfei_I
    1 Reply Last reply
    0
  • t8088650992T Offline
    t8088650992T Offline
    Mark QLA(Er)
    wrote on last edited by
    📈 Максимум клієнтів з ефективною рекламою! 🚀 Quick Lead Agency пропонує: ✅ Таргетовану рекламу у FB/Insta 📱 ✅ TikTok Ads 🎬 ✅ Google Ads і SEO 🔎 🎯 6+ років успішного досвіду та авторські методики! 📈 🎁 Встигніть отримати безкоштовну консультацію до кінця місяця! 🎉 💬 Чекаємо на вас в приватних повідомленнях! 📩
    1 Reply Last reply
    0
  • t771340177T Offline
    t771340177T Offline
    AntonManUA
    wrote on last edited by
    vt.tiktok.com/ZS6hmn18J
    1 Reply Last reply
    0
  • t888747653T Offline
    t888747653T Offline
    Катерина Наскалова
    wrote on last edited by
    Всім привіт! 🇺🇦 Різдвяні свята продовжуються, тому запрошуємо вас взяти участь у другому різдвяному мітингу. Як завжди будемо доносити канадійцям важливу інформацію та збирати кошти на ЗСУ та також поспіваємо різдвяних колядок. 🌲Вміння співати, гарний одяг та креативні ідеї вітаються, але не обов'язкові, будемо раді вас бачити в будь-якому випадку ❤️ Головне одягайтеся тепленько щоб не змерзнути. 📅 Дата: в недію ⏰ Час: 14.00-15.30 📍 Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. Додавайтеся в нашу групу щоб не пропустити наступні мітинги: www.facebook.com/groups/459125390433969/?ref=share&mibextid=NSMWBT
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    Всім привіт 👋🏻 Моя подруга потрапила у дуже нехорошу ситуацію з роботодавцем, втратила роботу і зараз знаходиться у дуже критичній ситуації Зараз вона дуже потребує роботу Готова робити будь - що Вона працьовита, має доволі хорошу англійську, дуже швидко навчається Була б дуже вдячна за будь-які рекомендації/поради/пропозиції
    1 Reply Last reply
    0
  • t1382196479T Offline
    t1382196479T Offline
    Vladlen
    wrote on last edited by
    Перепрошую, можете поділитись, як не потратити в ситуацію як Ваша подруга? Що там було? Можливо це допоможе багатьом у майбутньому.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    maps.app.goo.gl/Zppw19nrYV4FC8SW7 Сюди не йдіть) Власник шалений сексист)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    Шукала щось більше по спеціальності, за три місяці зневірилась почала шукати хоча б щось А це жовтень-грудень, повільний сезон майже скрізь, тому додатково ніде не наймають
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    Вона попросила їх виступити роботодавцями при подачі на pr і її звільнили сказавши що "департамент закривається", але як виявилось він і далі функціонує, її звільнили нелегально Вона не знала що в таких випадках можна подати у employment standards brunch і оскаржити це, виграти суд Подалась на виплати по безробіттю, знайшла part-timе роботу, але цього не вистачало для оплати рахунків Через 6 місяців виплати припинили, робота не оплачує все повністю, а іншу знайти не змогла
    1 Reply Last reply
    0
  • t1671150853T Offline
    t1671150853T Offline
    Kataryna Nikolaeva
    wrote on last edited by
    До речі, так . Було б добре, якщо кожен з нас поділився трешовими історіями про роботодавців, щоб люди які зараз шукають роботу знали куди краще не йти
    1 Reply Last reply
    0
  • t1671150853T Offline
    t1671150853T Offline
    Kataryna Nikolaeva
    wrote on last edited by
    Хах, ну я теж поділюся своїм : Brioche Ristorante & Catering (604) 682-4037 g.co/kgs/rhBQ2ou Я працювала вздовж року , мене звільнили без попередження, хоча я сама склала 2 weeks notice 😂😂 Власник краде чаюху і немає поваги до вас як до стафу , сексист та ненависник ЛГБТ Кухарі, що працюють на нього дозволяють собі багато чого з дівчатами а власник їх прикриває
    1 Reply Last reply
    0
  • t1382196479T Offline
    t1382196479T Offline
    Vladlen
    wrote on last edited by
    Якщо дівчат лапають, є свідок, і декілька відео, то це вже кейс для суду. На словах не повірять. Цим ушлі потвори і прикриваються. Завжди не мовчати, хочаб пишіть у чатах, знайдуться люди, які щось порадить. Наприклад багато хитрожопих не платять на період свят, бо часто роботи немає. Тому моя порада, питати як оплачуеться свята, і що конкретно з роботою в період крістмас. І перепитуйте їх, бо за брехню тут рідко кого можна до суду притягнути, всі брешуть, направо і наліво.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Шо в натуре ненавистник лгбт???? Ужас
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Детектед
    1 Reply Last reply
    0
  • t1671150853T Offline
    t1671150853T Offline
    Kataryna Nikolaeva
    wrote on last edited by
    Попахує сарказмом , але давай дамо тобі ще один шанс
    1 Reply Last reply
    0
  • t1671150853T Offline
    t1671150853T Offline
    Kataryna Nikolaeva
    wrote on last edited by
    Там більше вербал абьюз . Мені особисто розповідали як мене будуть трахати причому у нього самого є жінка . Коли мене звільнити без попередження, я хотіла йти скаржитися але потім переїзд стався , якось не до того було
    1 Reply Last reply
    0
  • t1382196479T Offline
    t1382196479T Offline
    Vladlen
    wrote on last edited by
    Не моє свиняче діло, дуже перепрошую. Для всіх жівчат, не тільки до Вас. Якщо Ви не записуєте на диктофон, якщо Ви не питаєте хочаб порад у чаті, якщо Ви мовчите. Після Вас буде якась перелякана дівчина якій уроди все життя можуть зламати. Будьте дуже обережні, і думайте про інших також. Дякую що інформуєте інших.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags