Український чат Ванкуверу
-
Почитайте про законність феєрверків у Ванкувері і передмісті
-
$115 за добу, на 4х осіб, наприклад, якщо кататися з вечора до ранку)) каршерінг Ево… я можу бути дезігнейтед драйвер)
-
в горах ж не Ванкувер вже
-
Ага.гори,ліс,феєрверки.ідеально
-
Хах, чувак крав у нас чаюху і казав , що ми повинні працювати за ідею , тому я просто рада, що мені виплатили мою зарплату
-
Вони зобов'язані виплатити більше, якщо ви працювали довше 3х місяців
-
Так, але я чесно живу за принципом " вибирай свої битви " . Це треба йти в ворк бісі жалітися , плюс слово звільнення ніколи і не звучало , він просто скоротив мої години до нуля 🥲 принаймні, там мені сказав менеджмент. Чесно, я просто хочу забути цю роботу як страшний сон і попередити людей, що краще не працювати там
-
Дякую, якщо чесно зараз дуже хороша робота , колектив норм і менеджмент дуже класний . Досі сміюся, по знайшла цю роботу у перший ж день пошуків 😂
-
Кожному своє))так же само роботодавець не має права скоротити години(якщо офіційно договір на фул тайм) менше ніж 30 годин(6 годин на день). Просто на майбутнє))
-
Ну це доречі треш,те що ви розповідали)дуже не типово для Канади
-
Я вже декілька разів чув, про харасмент на робочому місці в Канаді. Декілька людей розповідали, що пожалілися на чоловіків стосовно цього HR і дівчат, котрі жалілись, звільняли...
-
www.grousemountain.com/events/new-year-s-eve-2025?utm_source=20241230_Newsletter+%281%29&utm_medium=Ascent_Email&utm_campaign=11946575&utm_term=Mjg3MDIyNjk0OTA2S0&utm_content=December+30%2C+2024&fbclid=IwY2xjawHgkT1leHRuA2FlbQIxMQABHeGCZPaAANMdwGCzWr3hkDyKXAXYv345EAVJk2_Q4Anv2-0fpYFdT1vvEg_aem_MqOJIx8vO6MAiSVu8bNeKQ
-
за годину новий рік вдома
-
є бажаючи поїхати біля 10-12рм в гори?) зустрічати новий рік
-
Друзі, по традиції створюю групу для тих, хто шукає собі компанію на святкування Нового Року. Група тимчасова. Додавайтеся та поширюйте в групах українців. Щасливого Нового Року! t.me/vancouvernewyear2025
-
З Новим Роком!) Здоровля та Перемоги!)
-
Вітаю з Новим Роком! Миру та спокою!