Український чат Ванкуверу
-
Привіт всім 😎🦾 Пиши мені якщо хочеш: - Якісне тіло і Залізні м'язи - Енергійність, Здоров'я - Привабливі Форми, Впевненість у Собі Треную в Онлайн Форматі як у Залі так і в Домашніх умовах. Допоможу тобі створити тіло твоєї мрії Кому цікаво , пишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! - Denkach28 Inst - online_fitnessd
-
Я раджу, нема тут нарманів, дуже рідко бачу. А канадці китайського походження дуже культурні, спокійні, старані і чистоплотні, тож взагалі не ясно де ви інформацію берете. Від Брігхаус до центру Ванкувера 25 хв. Безкоштовні басейни і найкращий фудбанк для новоприбулих.
-
🚧 Зміни в імміграційній політиці BC: будівельні професії тепер у списку пріорітетів! 🏗️ Починаючи з 16 листопада 2023 року, будівельники отримують шанс на прискорену імміграцію до Британської Колумбії. 🌍 Це важливий крок для розвитку галузі та задоволення потреб регіону у фахівцях. #ІмміграціяBC #БудівельніПрофесії #Листопад2023#БудівельніПрофесії #Листопад2023
-
Так і знала, що треба було на будову йти 🥲
-
evacuation.city/articles/325295/karta-postijnogo-zhitelya-dlya-ukrainciv-u-kanadi-dosvid-ukrainok-yaki-podali-dokumenti-za-programoyu
-
Доброго ранку! Ще є декілька безкоштовних квиточків на івент класичної живої музики сьогодні! Пишіть в приватні ☀️
-
Добрий день, шукаю роботу на будівництві за кеш. 2 чоловіка, виконуємо роботи всередині - такі як укладання плитки, монтаж гіпсокартону, покраска стін, також маємо досвід з укладкою фасадної плитки любої складності
-
☀️ 18 листопада у Ванкувері буде тепло – запрошуємо на перегляд головної української комедії цього року для всієї сім’ї – ВЕСЕЛА ПРОГУЛЯНКА! 🤗 Приходьте посміхнутись усією родиною в кінотеатр The Rio Theatre on Broadway. ⁉️Q&A після фільму одразу з двома акторами: Іриною Гатун та Олексієм Тритенко ☝️ Показ українською з англійськими субтитрами. 🎫 Квитки за посиланням: riotheatretickets.ca/events/28377-big-picnic
-
Всім привіт. Потрібен чоловік на роботу. Помічник на склад, повна зайнятість. Компанія займається продажем акрилової плівки. Обовʼязки. Відправка взірців, відправка товару, робота з електронною поштою. Зп 22-25 на годину. Графік роботи з 8:30 до 16:30. Бернабі, від Скайтрейну едмонс, метротаун 15 хв автобусом. Вимоги. Чоловік від 25 років. Знання англійської на рівні спілкування, так як будете спілкуватися з замовниками та керівником. Деталі в приватні повідомлення.