Український чат Ванкуверу
-
Я тільки вчора писала що нема бомжів, як сьогодні люди сфоткали кілька палаток навпроти мерії. Приїхали зимувати. Не бачила жодної аварії за 7 місяців в Річмонді. Читала про одну тесл що в кафе в'їхала. Мушу додати що через достатню відстань від гір і знаходження на острові у нас нема пум, койотів, ведмедів. Нема зсувів навесні. Не доходить дим від лісових пожеж влітку. Є рибний ринок і тюлені)
-
Всім привіт 🫶 18 лютого 2024 планую летіти з України до Ванкувера. Буду летіти сама з Варшави. Можливо хтось також планує летіти в цей день? Давайте разом😉 Пишіть, якщо шукаєте попутника, було б добре познайомитись.
-
Добрий день, шукаю роботу на будівництві за кеш. 2 чоловіка, виконуємо роботи всередині - такі як укладання плитки, монтаж гіпсокартону, покраска стін, також маємо досвід з укладкою фасадної плитки любої складності
-
Доброго дня, потрібна няня на вівторок із самого ранку на 3-4 години, хто може допомогти? Напишіть у лс будь ласка.
-
instagram.com/scheisse_daaa?utm_source=qr&igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==
-
Доброго дня! Підкажіть, чи можна у Ванкувері купити готовий торт Наполеон? Може, хтось знає ))
-
Козак це магазин?
-
Дякую
-
Доброго дня! Хтось купляв техніку з магазину Best Buy (Open Box) ? Чи дуже видно сліди використання?В когось можливо був досвід?)
-
в мене вже більше року ноут, нарікань не маю
-
В мене просто друг взяв таку техніку і він казав за місяць вона накрилась....але це було в Укр
-
Я також колись чув ,що це дуже класний вибір бо техніку оглядали спеціалісти і як мінімум великий відсоток що він буде працювати як треба)