Український чат Ванкуверу
-
🎲🎲🎲 Вечір настолок #11! В цю п'ятницю 1 грудня. Локація - 691 North Road, що на станції Burquitlam. Початок о 6 p.m. Беріть із собою гарний настрій та якщо у вас є свої настолки теж беріть😊 Напої приносимо із собою, 🍕 замовляємо разом вже на місці=) Буде як завжди дуже весело та затишно! Кімната платна, тож попередньо вхід буде 5 доларів. Щоб забронювати місце пишіть мені в особисті! Кількість місць обмежена, тож не баріться!
-
Ну так дурнем себе ніхто точно не важає. А от те , що дев‘ять з десяти не потягнуть умови еміграційної програми, це реальність. Важливо, щоб люди це розуміли ДО того як опиняться в Канаді. Потім виправити деякі речі буде дуже складно , часто неможливо. Як людина все це розуміє, та все одно вирішує їхати саме сюди , то її повне право, побажаю їй успіху, наслідки такого рішення також будуть тільки її.
-
Дівчата і хлопці, крок за кроком я просуваюсь зі своєю ідеєю створення танцювального колективу (18+) для вивчення УКРАЇНСЬКОГО танцю і виступу з цим танцем на різних заходах Greater Vancouver, як колектив щирих українців, що люблять танцювати і шанують життя! Запрошую дівчат і хлопців, які готові виступати на сцені та залюбки будуть нести українську культуру в маси 🙂 Щоб зрозуміти, де нам краще проводити заняття/дні/час/надання опіки дітям, ВСІХ БАЖАЮЧИХ прийняти учать прошу заповнити анкету. Заняття/репетиції вже почнемо в січні 2024 🙂 Все буде UKRAЇNA! forms.gle/3SkqPSAxkkefhq3j7
-
Всім привіт, я шукаю travel buddies для поїздки в Yellowknife, NWT, Canada. Виліт з Ванкуверу о 20:50 5го грудня, виліт з Yellowknife 9-го грудня о 05:45. Планую там кататися на снігмобілях, собачій упряжці, дивитис за зимовою рибалкою та насолоджуватися зоряним сяйвом. Я вже купив собі квитки, готель поки не бронював. Квитки вийшли трохи більше 200 кад в 2 сторони. Приєднуйтесь. Якщо є питання, то залюбки відповім
-
Наші от як раз там цілою бандою. Завтра ввечері повертаються)
-
Там в чатах можете спитати
-
www.facebook.com/groups/1185999082208005/?ref=share&mibextid=dyuQzA
-
Група з Українців в лісі. Зараз скину посилання на групу
-
weworkremotely.com
-
Я рекомендую віддалено працювати підрядником в американській компанії, щоб заробляти достатньо, щоб жити у Ванкувері
-
А як же PR ? Як отримати канадський досвід для PR ,якщо працювали на американську компанію ?
-
Ну , адмінів можна зрозуміти , бо життя у них не в чаті 🤷🏼♀️ Я підозрювала, що це скам , але тепер буду знати, дякую 😊
-
Саме це не скам, а просто агрегатор ремоут позицій, типу indeed, але маленький
-
Всім привіт. Потрібно зробити нотаріальне доручення. Як це можна зробити , окрім того щоб поїхати в посольство. Чи є україномовні нотаріуси?
-
Так, паспортний контроль -> вп