Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Треба міняти. Тому що якщо візьмуть кредит то найменше погане що може бути.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    А як тоді якщо не міняти?😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t230986319T Offline
    t230986319T Offline
    ✧♡ 𝐶𝑎𝑟𝑙𝑦 ♡✧
    wrote on last edited by
    а чи допоможе змiна? бо на сайтi сказано, що старий sin залишається все одно це для мене дико, шо за допомогою одного sin можливо все це зробити, як так 🫠
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Чому воно не допоможе?
    1 Reply Last reply
    0
  • t230986319T Offline
    t230986319T Offline
    ✧♡ 𝐶𝑎𝑟𝑙𝑦 ♡✧
    wrote on last edited by
    так я розумiю, що треба мiняти, але сам факт того, що це може не допомогти що ще можна зробити? чи зтикався хтось
    1 Reply Last reply
    0
  • t230986319T Offline
    t230986319T Offline
    ✧♡ 𝐶𝑎𝑟𝑙𝑦 ♡✧
    wrote on last edited by
    написала в пм
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Шукаю стоматолога, ортоданта для дитини та дорослого, які працюють з бенефітами від роботи. Якщо маєте досвід, будь ласка, напишіть в особисті 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t143817733T Offline
    t143817733T Offline
    Natasha Boriskina
    wrote on last edited by
    Всім привіт!) Поспілкувалась з власниками закладу VanLove в Вакувері про їхній шлях від ідеї до реалізації суші ресторану. Чому саме суші в місті, де і так багато азійської їжі? Які документи треба отримати, щоб відкрити в Канаді ресторан? Які складнощі були при відкритті? Що трапилось за перші пів року існування?) Все це в відео) youtu.be/mjLEYelS3-A
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nikita
    wrote on last edited by
    цікаво послухати засновників ресторану! дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t363825413T Offline
    t363825413T Offline
    Iryna Mitnovych
    wrote on last edited by
    Привіт усім! Для зйомки ролику та перфомансу до роковин повномасштабного вторгнення шукаю чоловіка (актора) та військову форму. Якщо є організації чи компанії, що готові виступити партнером/спонсором - напишіть в особисті 💙💛
    1 Reply Last reply
    0
  • t316793235T Offline
    t316793235T Offline
    Oleksandr Voskolovych
    wrote on last edited by
    +1 =D
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nikita
    wrote on last edited by
    так само)
    1 Reply Last reply
    0
  • t143817733T Offline
    t143817733T Offline
    Natasha Boriskina
    wrote on last edited by
    Та ми теж такі. Якщо я бачу щось нове, я хочу це спробувати, а в деяких ресторанах багато позицій того, що я не їла і ось на столі 3 блюда на одну людину 😅тепер ми робимо так - замовляємо і ділимо блюдо на двох, щоб кожний спробував)
    1 Reply Last reply
    0
  • t143817733T Offline
    t143817733T Offline
    Natasha Boriskina
    wrote on last edited by
    Зараз всі такі)) я також використовую по повній масажі
    1 Reply Last reply
    0
  • t1174936125T Offline
    t1174936125T Offline
    Oleksandr Yeromenko
    wrote on last edited by
    Десь був масажист який приймає в норз Ванкувері по бенефітам, треба контакт може в кого є, а то рік закінчується треба використати))) всім дякую за увагу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nikita
    wrote on last edited by
    на 15й хвилині як раз розповідають про ментальність споживання. туристи та канадці досить мало замовляють та намагаються економити. коли ми з дівчиною йдемо в ресторан, то вона мене зупиняє, щоб я не замовив все з меню) якось ходили в суші ресторан та ми замовили дуже багато позицій, люди за сусіднім столиком, які замовили по одній позиції для себе, дивились на нас з неабияким подивом)
    1 Reply Last reply
    0
  • t728678477T Offline
    t728678477T Offline
    Міхаель Абрамович
    wrote on last edited by
    Доброго дня усім, шукаю співмешканців між 1 та 15 грудня (1 січня під питанням), щоб зняти будинок \ таунхаус у Сурі, Ленглі, Річмонді, Барнабі, Коквітламі. Якщо у Ванкувері буде хороша пропозиція – теж розгляну. Взагалі я гнучукий щодо локації, для мене більш важлива ціна і умови. З того що я бачив ціни біля $800 за спальню для однієї особи, мастер бедрум із своєю ваною = 1200-1300 за 2-х осіб. Також можу стати руммейтом для когось – пишіть в приват, будьласка. Чому я схиляюсь до будинку ніж до 2х кімнатної квартири: - Більше місця! Як в плані кладовки так і простору у будинку – як правило це великий зал та велика кухня, більші кімнати - наявність паркомісця \ гаража - Як правило вийде дешевше в перерахунку на кімнату Переваги квартири: - Менше головної болі із співмешканцями, лекше і швидше знайти руммейтів. Якщо ми говоримо про будинок – той хто орендує на своє імя той буде мати знижку яку ми можемо обговорити. Причиною є відповідальність яку на себе бере головний орендар та ризики з пошуком руммейтів якщо хтось зїжає. Одразу скажу що лендрорди не хочуть щоб у кімнаті жило по 2 особи (5 кімнатний будинок = 5-6 осіб) Думаю лише у мастер бедрум можна посилити 2х Шукаю людей без дітей, так як сам не одружений хлопець. Про мене: не пю, не курю, в молодості був спортсменом. 11 вечора – 8 ранку тихий час – музику слухати, кіно дивитись у навушниках, без гостей, криків і шуму – сам зобовязуюсь і прошу від інших. Коли хтось в 1 ночі починає їсти готовити і включає собі ютуб на кухні, а іншому ставати на 6 ранку на роботу – перспектива така собі. Прибирання будинку по черзі кожного тижня (пилосос, миття підлоги, кухня, туалети, ванни)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sunny
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Хто знає чи можна оформити bc id без MSP
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii Zhupyk
    wrote on last edited by
    Можна
    1 Reply Last reply
    0
  • t389519060T Offline
    t389519060T Offline
    Никита
    wrote on last edited by
    Всім привіт, хотів дещо запитати з приводу рефанду авіабілетів, брав з Канади до України, проте наразі змінились плани коли замовляв у KLM стояла плашка non-refundable, і наче б то на цьому моменті не має бути питань, проте у мене питання чи взагалі легально маркувати білети таким чином та не повертати їх, ще й за декілька місяців до виліта)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags