Український чат Ванкуверу
-
Мені вже така детальна інформація не потрібна
-
Вітаємо у чаті @sofi13_sh 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Всім привіт! Я сертифікований тренер Софія, хочу запросити дівчат потанцювати разом в Pro Pole Fitness Studio, яка була створена українцями в Ванкувері🇺🇦 Щоб записатися, можете писати на інстаграм студії, або особисто мені☺️ 💃🏼@propolefitness 💃🏻@sofiia_sh_ Мій графік: Вт/Чт/Сб - 10:00 pole dance conditioning (тренування за допомогою пілона: відпрацювання легких трюків, підкачування за допомогою пілона, руки, прес, ноги, спина) - 11:00 stretching back (мобілізація спини та розтяжка плеч) - 13:00 exotic hard (складний рівень танців exotic pole) - 14:00 exotic all levels (рівень для всіх) В нашій студії ще дуже багато напрямків для створення здорового тілу та вираження емоцій через відчуття себе💋 Пробне заняття 20cad Студія занаходиться в Aberdeen Square
-
Це важлива подія, важливо не давати людям навколо забувати, що у нас війна! Важливо знайомити оточуючий світ з українською культурою, сепарувати нас від росіян, показувати наші давні-придатні традиції! 17 грудня біля Ванкувер Арт Галері велика зустріч для всіх українців! Будемомо підводити підсумки року і колядувати з ВЕРТЕПОМ «Нова Радість»! Покажемо канадцям, яка українська культура прекрасна! Початк 13.00, вертеп виступатиме в 14.00 facebook.com/events/s/emergency-rally-in-support-of-/1148389832796385/
-
Українці Британської Колумбії 🇺🇦🇨🇦 📢Оголошуємо збір на FPV дрони 📢 А саме на наш рій❗️ “Riy Vancouver” 🐝 Ситуація на фронті критична❗️ ЗСУ потрібна наша негайна підтримка❗️ Мета зібрати якомога більше «шершнів» 🐝 у наш рій 🚨 💰 ціна одного 🐝 6300 гривень - 230$ Реквізити 💳 Монобанк: send.monobank.ua/jar/4nC5ZfyzPx e-transfer: [email protected] Pay Pal: [email protected] Допоможе в монтажі рою Igor IngWar🪛 Та передасть в Батальйон К-2, 54 ОМБР❗️ Посилання на соц мережі 💻 instagram.com/k2_bat?igshid=NzZlODBkYWE4Ng== www.facebook.com/K2.54OMBr?mibextid=LQQJ4d Кирил Кирилович Верес - герой України 🇺🇦 є командиром цього батальйону❗️ Тримаймо стрій разом 🤝 Разом до перемоги❗️ Слава Україні 🇺🇦 Героям слава 🫡 Допомога з відео від: 82 ОДШБр, 501 ОБМП, ADAM tactical group, 92 ОШБр «Ахіллес», Ukrinform TV #riyvancouver
-
Продаю: 1. Підставка для ножів Ikea- $10 2. Фен (перемінний вольтаж 125V/250V) Hot tools - $20 3. 3 шт. пульверизатори - $0 4. Смітник для recycling- $15 5. Обважнювачі для ніг/рук 2lb/кожна - $8 6. Шопер Victoria’s Secret - $15 7. Кофта Mango Xs-S - $8 8. Флісова кофта Merrell M - $25 9. Adidas Prophere 38p (є дефекти) - $12 10. Чоловіче худі Pull&Bear M -$10 Додаткові фото надам в пп Забрати можна на Burquitlam Station
-
Мавпи... Щось рано всі скорочувати допомогу Україні стали. Виглядає так наче всі домовились про щось конкретне, або ж дивляться на інших і просто копіюють...
-
x.com/michaelchongmp/status/1735091111436202351?s=46&t=fpBl3leOUiib7rlADfU3tg
-
чи є лінк на новину? дякую
-
Якийсь цирк на дроті з цим сенатом.
-
Вони проголосували проти подальшого фінансування Operation Unifier. Це програма яка фінансує тренування солдатів ЗСУ. Але в в треді пояснено чому вони за це проголосували. Це специфіка парламентської системи
-
І я так розумію, що вони не найбільша партія зараз
-
Так було проголосовано чи ні?
-
прочитав весь тред
-
не бачу тут про скорочення, можете пояснити пліз?