Український чат Ванкуверу
-
Я в них робив довідку і переклад разом, для подачі на ПР. Отримав ПР без проблем
-
Доброго дня всім Може хтось підсказати міграційного консультанта, треба рекомендації що до PR
-
www.facebook.com/slashkevych?mibextid=JRoKGi
-
привіт всім, здаю свою кімнату на два місяці поки буду в Україні, Ванкувер 10 хвилиш пішки до метро commercial-broadway station. В квартирі живе ще одна українка, якщо когось цікавить пишіть в особисті😊 можна заїхати з 25 січня і до кінця березня.
-
Yan Zavelion, Igor Chebunin, Alex Titov
-
💼 WEBINAR "Перша самостійна подорож батьків до Канади. Покрокова інструкція.Розбір подорожі Київ – Монреаль" 🇺🇦🇨🇦 ✅ Інформаційний портал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet 🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🌐 www.youtube.com/watch?v=2veBQFNKEGE ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 26 січня 2024 року ⏰ Час - 12-00 Торонто 📟 Дата 26 січня 2024 року ⏰ Час - 19-00 Київ ☄️ Поговоримо про: ◼️ Необхідні документи Подорож Київ – Монреаль: ▪️Дістаємося Європи на автобусі (приклад - Київ – Відень) ▪️ Готель (основні дії і комунікація) ▪️ Аеропорт відправлення (реєстрація на рейс, здача багажу, перевірка безпеки) ▪️Літак (посадковий талон, як знати своє місце в літаку) ▪️ Аеропорт призначення (як і які документи необхідно оформлювати, як забрати багаж) 🎙Спікер: Олена Маципура (Координатор з облаштування UCC Ottawa - Maidan Market project)
-
Продаю: 1. Три смітника (для recycling/ ванної / кухонний ) - $20 2. Торшер Ikea - $5 Забрати можна на Burquitlam Station
-
я не можу знайти цю інформацію онлайн
-
вітаю! підкажіть будь ласка чи можна в україні їздити із BC посвідченням водія категорії L та N? який термін? чи потрібно отримувати IDP?
-
Посвідчення водія іноземної держави, що належить особі, яка переїжджає на постійне місце проживання в Україну, дійсне на території України протягом 60 днів з дати видачі органами та підрозділами ДМС документів на постійне проживання в Україні і після цього підлягає обміну. Обмін таких посвідчень проводиться після проходження особою медичного огляду та складення теоретичного і практичного іспитів (за винятком випадків, визначених пунктом 32 цього Положення).
-
мене цікавить сутація навпаки :) я не маю українського посвівдчення і планую прилетіти в україну. чи зможу я водити автомобіль на канадських правах?
-
Хелло. 90 днів можна за UA посвідченням, за цей час треба здати теоретичний екзамен та практику, і автоматом буде категорія « class 5”, якщо загальний стаж, здається, більше 2 років.
-
дякую!
-
В тому ж документі "Громадянам України, які за кордоном обміняли національне посвідчення водія на посвідчення водія іноземної держави, у разі обміну такого посвідчення водія іноземної держави на національне посвідчення водія надається право керування транспортними засобами тих категорій, що зазначені в національному посвідченні водія, обміняному за кордоном, без складення теоретичного і практичного іспитів."
-
Ох вибачте! 💐
-
дякую! на жаль українського посвідчення ніколи не мала