Український чат Ванкуверу
-
Продаю підставку під ноут - $10 Забирати на Burquitlam station
-
Я здивувалась коли побачила в інтернеті назву Umbrella Sky. А потім дійшло. Однозначно сильний фільм
-
Я спочатку по назві подумав, що буде комедія, але вже на сеансі доволі швидко зрозумів, що це не так)
-
Ходили в кіно на Мій Карпатський дідусь або ж Umbrella Sky. Однозначно хороше кіно.
-
так Ви не написали що вмієте, які скіли і т.д.
-
Я живу в Surrey, ближче до New Westminster Я маю повну вищу освіту, також на 3 курсі в університеті, навчаюсь на вчителя біології Досвід в мене не великий, пів року в МакДональдзі в Канаді, але через перший місяць роботи я стала працівником місяця Роботу я шукаю ще підробіток, або ж роботу яка зможе мені дати 40 годин на тиждень Яку саме роботу, можливо щось повʼязане в кухнею, адже я чудово готую, або щось пов’язане з комунікацією адже я подобаюсь людям через свою ввічливість і доброту Я просто шукаю роботу яка б могла перевищувати 16,75 доларів на годину, хоча б до 20
-
Добрий день. Запрошую на безкоштовний відкритий воркшоп "Бізнес з державою", де спеціалісти розкажуть як і що саме купує федеральний уряд та де знайти ресурси та безкоштовну підтримку для малого бізнесу. Воркшоп надається англійською мовою. Для реєстрації можете написати на вказану пошту, або мені і я пришлю реєстраційну форму. Дякую!
-
Дяк!
-
Друзі, наближається річниця повномасштабного вторгнення. Будь ласка, заплануйте прийти на мітинг заздалегідь! Це важливо для кожного з нас з багатьох причин. Зустрінемось там.
-
Привіт! На фото мразіна що краде посилки, будьте пильні! (р-н Кукітлам центр)