Український чат Ванкуверу
-
або чувак починає мене бить і штовхать аби пролізти в будинок, і я така ніт!, YOU SHALL NOT PASS
-
Ви можете зареєструватись в work bc та skilled trades bc Вони допоможуть визначитись із карʼєрним шляхом, навчанням по професії і навіть вакансіями. У UA HUB був вебінар про це, ми коротко основне записали в pdf, який на нашому гугл драйві 4те посилання linktr.ee/uahubca
-
work bc це марна трата часу, абсолютно бездіяльна і недієздатна організація, котра воду в дощ не знайде) Я думаю радити її людині, котрій всерйоз і швидко треба знайти роботу просто не треба. Дівчині треба зконцентруватись на вакансіях у малому бізнесі, шукаючі їх через Крейгліст, писати потенційним роботодавцям розгорнуті листи з тим, чому вона хоче у них працювати, меньше бюрократії, більше ініціативи і буде більше толку
-
У нас вже теж двічі спиздив Перший раз забили, бо там 30$ посилка На другий раз попросили інфу від білдинг менеджера з камер, але нам не захотіли давати відео з персоною, яка то зробила. Лише факт о 04:19 посилка є, а в 04:20 - вже нема Якийсь хрєн о 4 ранку незрозуміло як зайшов до білдингу та з холу виніс, але без обличчя сенсу писати заяву немає Це частково провина UPS теж, який не може попроситись зайти до мейл рум та просто лишає посилку на загал для потоку людей
-
WorkBC не шукає людям роботу. Так, вони повільні, багато бюрократичних сходинок треба перестрибнути, але користь від них є. Треба просто чітко знати, що вони можуть і не можуть вам дати. Роботу знайти, ні. Оплатити курси короткострокові, 10 сесій психолога, квиточки на проїзд чи safety shooes, так. (Та інші дрібні плюшки) Якщо не зачаровуватися, то не будете розчаровуватися. Тобто не треба від них очікувати того, що вони не роблять
-
якщо людині потрібна робота - це одне питання якщо людині потрібен семінар - це інше питання
-
Work BC має слово Work у назві і їх задача допомагати скіловим спеціалістам знаходити потенційних роботодавців. На своєму досвіді я переконався, що це лажа. Вся їх робота це імітація діяльності заради процесу, а не результату. Розтягнутий у часі бюрократичний чос, котрий нікуди не веде. Всі їх семінари з резюме базові це рівень 1987 року, всі їх ярмарки це просто рекламні заходи
-
за той час поки work bc розказували мені як треба коми у резюме ставити я встиг змінити три роботи) І це у непрофесійній сфері, а про професійну сферу вони самі мені обіцяли, що будуть зараз "підіймати контакти і зроблять все можливе", ну і з тих пір я про них не чув) При цьому я навіть на них не розраховував, просто було цікаво паралельно від свого пошуку глянути, що вони пропонують
-
залишити лише грантові програми і назвати організацію грант бі сі
-
ну тоді треба було б звільнити цілий прошарок непотрібних співробітників, котрі нічого не роблять) більшість
-
з урахуванням того, що вони знайдуть кухню на мінімалку максимум, або будівництво
-
тому якщо справи кепсько, то 2 місяці цієї тягамотіни завелика розкіш
-
до теми базової роботи, як я сказав вище, обов'язкові етапи запису на семінар, семінари 2 з резюме займають у часі місяць, потім зустріч з консультантом і десь через місяць ще якась ярмарка
-
Ну хз На мою думку надіятись, що якась організація знайде за тебе роботу, коли в них величезний потік людей якась марна справа У такі організації гадаю варто звертатись, коли зовсім справи кепсько, але не потрібно мати надій на них Просто певно розпіарили сильно в тому плані, що воркбс знайде тобі роботу та все зробить. Звичайний центр зайнятості Згідно сторінки про них www.workbc.ca/discover-employment-services/workbc-centres/who-should-visit-workbc-centre я не побачив того, що вони зроблять щось за тебе, а лише нададуть базову підтримку та ресурси в вигляді доступу до інтернету та ПК Те, що дають гранти, то вже супер