Український чат Ванкуверу
-
Короче, якщо що народ є, що любить настолки. А вже як це організувати питання друге
-
Ну цей варіант відрізняється від того що ми робили. Кафе можуть бути дорого, зайнято і не до вечора
-
Паті рум у мене в кондо є, але він платний, для малої компанії може бути вигідніше піти в антикафе)) Ну і плюс у мене поки тут нема ігор, треба щоб хтось свої брав
-
@yam_fasrpawn ти тут просто збирав, чи робив окремий чат під кожен івент?
-
Шо там в тебе по настолкам до речі? Чув про такі клуби?
-
так, додай будь ласка))
-
Ну казати можна, додавати не можна)
-
Я можу тебе додати до чату настолок, може ти там підігрієш інтерес
-
Я збирав тут і в чаті настолок. Але чат настолок приватний для тих хто вже побував на настолках. Ми як раз таки в патірумах збираємось
-
Заїбали, щоб вони повиздихали
-
Не вийде так просто. Треба бути тенантом в будівлі щоб букати. Ну і звичайно ж за кімнату та демедж депозит
-
📍10 лютого 11:00-14:00📍 ЗАПРОШУЮ ВАС НА Трансформаційно- коучингову гру ФОКУС (онлайн) – це рішення для тих, хто втомився від нескінченного бігу по колу та бажає свідомо рухатися до своєї мрії, визначитися з істинними цілями і бажаннями, розширити свої можливості та посилити внутрішню мотивацію! Місія гри – зняти внутрішні обмеження і розширити рамки сприйняття ситуації. Мета гравців – перейти від запиту до вирішення. - Гра розширює рамки, відкриває переконання, які гальмують або підтримують в житті і бізнесі - Гра показує нові горизонти і неймовірні можливості, допомагає знайти оптимальне рішення і посилити мотивацію - Гра відкриває ваші життєві стратегії, цінності, сильні сторони, зони росту, підвищує самооцінку і зміцнює впевненість - Гра допомагає виявити проблемні питання та ситуації і трансформувати їх в рішення, підвищити вашу ефективність і ефективність вашого бізнесу - Гра допомагає проектній команді реалізувати проект найкращим чином і згуртовує команду для реалізації цілей Трансформаційна коучингова гра ФОКУС – це шлях до себе за допомогою питань і відповідей на них, які приводять учасників до потужного імпульсу для дій у вирішенні своїх запитів. Гру веде сертифікований коуч та ведучий гри. Вартість гри - 60 канадських доларів. Для запису заповніть анкету за посиланням: forms.gle/yxq6uMm2SmTA7ftC7
-
— За навігацію Shahed-238 відповідає традиційна для цих літако-снарядів система з супутникової та інерціальної систем. Для прийняття сигналів супутникової навігації використовується блок з чотирьох антен TW1721 від канадської компанії Tallysman.
-
З розборки шахедів