Український чат Ванкуверу
-
Може покемоном
-
Хочеться вірити 😕
-
Друзі спасибі усім! Ми і надалі працюємо на перемогу 🇺🇦 «Riy Vancouver” Донатьте на ЗСУ СЛАВА УКРАЇНІ 🇺🇦🇨🇦
-
Autotrader
-
Доброго дня, пропоную послуги нашої діджитал маркетинг агенції - SEO, Web Development, SMM та багато іншого. Ціни нижче за локальні. Відповім на всі питання в ЛС! Гарного дня.
-
Вітаємо у чаті @qwertyyxxxs 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Особистий досвід!!! Відгук про стоматолога Dr. Max. Сподіваюсь комусь допоможе не відчути приниження, врятувати свій зуб та не втратити гроші. За рекомендацією в групі звернулась до україномовного стоматолога Dr. Max у Ванкувері. Результат: - моя пломба в кутньому зубі натщербилась за два дні після його роботи ( сплачено 600 доларів). - дочці 17 років за два місяці після його лікування це пломбування каналів та зуба, пів кутнього зуба почорніло, а він сьогодні каже накриваємо коронкою (сплачено 1400 доларів). На мої слова, що ви залишили збоку дирку, можливо потрапила інфекція треба переробити, він мені грубо відповів, що я не спеціаліст, що робота його ідеальна і він один з найкращих в Канаді, що глибокий карієс ніхто під коронку не зачищає до ідеалу, хоч спочатку казав, що чорний колір це реакція зуба на спеціальний компонент, що стоматологія Канади як і вся медицина в сто разів краща за українську і раз я така розумна, то мені потрібно їхати в Україну і там лікувати зуби. Переробляти обидва зуби відмовився і гроші повертати теж, бо він виконав ідеальну роботу.
-
Підкажіть, будьласка, хто знає, якщо витратив інтернет-трафік й прийшло повідомлення, що трафік витрачено й тепер інтернет тільки на низькій швидкості буде працювати, вони потім не виставлять рахунок за трафік на низькій швидкості?
-
а як переголосувати, коли ти сліпе і не побачивши "на одну особу" підпортив статистику? 🫠
-
я думала, тут як в бюлетені...
-
офігєть, реально спрацювало :D
-
В нас друзі в багатоповерхівці орендують квартиру, там дійсно рахунки невеликі, бо дві стіни прогрівають сусідські хати, третю - під'їзд. А коли будинок і усі стіни промерзають від вулиці, то біда. Зато влітку прекрасно. Вони там жаряться, а ми заходимо у прохолодний будиночок і кайфуємо 😎