Український чат Ванкуверу
-
Може хто шукаю житло, то ось 2 будинки які здають квартири) це North Vancouver якщо що)
-
Вітаємо у чаті @nickfornick 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Мені зробили пломбу, вона випала через рік. Стоматолог сказала, що переробить безкоштовно, бо я з України. я відмовилась, бо стоматолог мене напрягала і я не хотіла ії більше бачити. Новий лікар сказав, що мені були зобовʼязані переробити безкоштовно, якщо пломба випала і здивувався, чому я до нього пішла. Якщо немає страховки то варто спробувати попросити переробити все безкоштовно.
-
P.S : зібрали вже майже 10 тисяч, вже зовсім скоро і буде 15 . Я буду вдячна за будь-яке поширення, коментар а за донат взагалі розцілую 😅
-
send.monobank.ua/jar/3FDXnoVFqv?fbclid=PAAabYwh2N1PNegtn11LTruDa7LSeq23G5uvxx39WfcSnTz-0ofWX8cPBj7EM
-
www.instagram.com/autumn_ketti?igsh=N3h4YTJpMWYxbHQ=
-
Всім привіт і гарного дня . У мене зараз в інсті проходить міні- збір , і я була б дуже рада ,якби ви долучилися і допомогли. Посилання на банку і інсту зараз кину . На що збираємо : на ФпВ дрони Моя ціль : 15 000 Для кого : 43 окремої механізованої бригади ( Небесна мара ) Як задонатити : посилання на монобанку є в біо Також є PayPal: [email protected] Або через e-mail transfer : [email protected] Як допомогти, якщо немає можливості задонатити : поширити цей пост, написати коментар чи навіть просто лайк це вже допоможе 💗 Вдячна за будь-яку допомогу і донат , ви найкращі ❤
-
Ти теж так можеш
-
То вона не помітила і від імені чату пише
-
Вітаємо у чаті @mykpol 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Костко 2 рази на місяць. І смаколики з ТНТ 👀
-
It depends 😁 Дивлячись, що для вас смаколики. Обожнюю їх бананакейки, суші (не судіть дівчину за х*й любов до магазинних сушей) та супер-гострі локшини. А ще там круті креветоси. І Melona 🥹 Рекомендасьон, крч. Я не фанат delivery, поза домом їмо, може, на вихідних. До речі, якщо тнт ваш постійний фаворит, рекомендую Hanayuki у Порт Муді 👀 Тому тут, напевно, від потреб залежить. За умови якщо вилазиш з дому тільки на вихідних і, відповідно, відвідуєш раз-два на тиждень недорогі заклади - з головою вистачає)