Український чат Ванкуверу
-
Ну 500 на одного має бути достатньо. Сюди не входять доставки і ресторани. Їх важко оцінити. Хоча в середньому обід коштує 25 - 50 доларів, в залежності від ресторану/кафе. Фастфуд іще дешевше на одного
-
Але за їжу я б переживав найменше. Більша частина витрат - житло та авто
-
В нас на місяц такий мінімум: 1925$ - Аренда квартири 30$ - Страхування житла 100$ - Світло (взимку) 90$ - Інтернет 98$ - Мобільний Продукти 400$ - Costco (раз на три тижні) 300$ (овочі та фрукти) 300$ - Walmart усякі “до чаю” та щось невелике, що не хочеться брати в костко 130$ - Корм для кота та пісок Авто: 150$ - бензин 140$ - страхування Ресторани, доставка, речі, додаткові трати на авто, розваги та все інше, то вже на власний розсуд:)
-
Чергове питання від мене)) Де хто здавав IELTS? Щось я подивилась, що ціна якось у 360 cad щоб здати тест - трохі завелика
-
CELPIP дещо легше та дешевше коли знаходитесь в Канаді. Але не знаю чи підходить він для студентської візи чи тільки для імміграції, треба перевірити.
-
Дякую!
-
Ще пишуть у книзі по водінню, що страховка має бути відповідна на авто, аби можна на ній було здавати (відповідна - це яка?) і мені в ICBC казали, що перевірятимуть чи покришки по сезону. Хотіла здавати в сніг - то казали аби на них S була позначка.
-
На моїх була позначка s+ m . Всесезонка. Все ок. Страхівка просто повинна бути. Я перепитувала. Нема такого що ви повинні бути вписані в страхівку . Ні.
-
Ви заміну українсько посвідчення робите на 5кл? Зі страховкою можуть бути ньюанси: 1. Якщо ви взяли машину у друга, допис не потрібен 2 якщо ви зареєстровані за одним адресом з власником - допис вас є обов’язковим. 3 каршерінг не підходить. 4. Якщо у авто комерційна страховка - можуть відмовити, але звичайна арендована може підійти. Вже двічі їздив з друзями на драйв у цьому році, давав свою машину на тест, записи звісно не робили, перший раз я не пам’ятаю, але останній - страховку навіть не дивились, дивляться стан авто - повороти, огні. Не пам’ятаю, щоби дивились гуму (снігу не було). Наскільки я пам’ятаю, в БС тотального закону не має про гуму, лише заборона на шосе (де є відповідний знак m+s).