Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 46.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t773452303T Offline
    t773452303T Offline
    Denys K.
    wrote on last edited by
    Ще залежить від того яке покриття. Якщо взяти зовсім мінімальне, то може бути і ~100 в місяць
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    80 в мене
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    стаж написали 12 років, драйвер фактор 0.675, ніяких довідок з України не питали
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    від всього додаткового відмовився, лише базова страховка
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    на 200к здається
    1 Reply Last reply
    0
  • t5632126469T Offline
    t5632126469T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Вітаю. 8го числа виїжаю в Ванкувер з міста Кам'янець-Подільський Хмельницька область. Можу передати документи. Можливо комусь потрібно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t636491165T Offline
    t636491165T Offline
    Anna San
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Допоможіиь будь ласка із питанням. Вже отримала візу і мала летіти як тільки візу отримає чоловік. Через дуже довге очікування мій паспорт вже закінчується. Новий паспорт вже маю на руках. Як поставити ти нову візу у новий паспорт? Куди звернутися на рахунок нового документа і подовжити візу в новому паспорті? Буду дуже вдячна за конкретні відповіді!
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    Не обов'язково щоб віза була у новому, показуйте обидва
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    Не тут, на таможні ) хоча зазвичай візу роблять до кінця дії паспорта, а у вас як?
    1 Reply Last reply
    0
  • t636491165T Offline
    t636491165T Offline
    Anna San
    wrote on last edited by
    Мені зробили до кінця дії паспорта, але мені треба щоб вона діяла довше, тому що по прильоту вона закінчиться і всі документи треба буде переробляти по новому паспорту, правильно? І страховку і банківські картки и ворк перміт.
    1 Reply Last reply
    0
  • t636491165T Offline
    t636491165T Offline
    Anna San
    wrote on last edited by
    Питання в тому як її переробити в новий паспорт і на довший термін? Поки я ще не виїхала до Канади, так як чекаю на візу чоловіка
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Запитайте може ще в групі для новеньких?
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Пару повідомлень угору є кнопка на ту групу
    1 Reply Last reply
    0
  • t536787213T Offline
    t536787213T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Привіт усім. Скажіть, будь ласка, чи є в чаті батьки, чиї діти ходять до 7-8 класу? Якщо є, була б вдячна за поради (можна PM) щодо шкільної програми. На якому рівні математика, фізика, хімія, що проходять з історії (якщо вона взагалі є), може є розподіл на тематичні класи, може ще щось специфічне, що не спитала, бо не знаю, що воно є Плануємо переїзд до Ванкуверу в березні, тож хочу підготувати дитину до освітньої системи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexander Kosachov
    wrote on last edited by
    Якщо встигаєте виїхати до Канади за старим паспортом - краще (безпечніше) виїхати по ньому і вже перебуваючі у Канаді вирішувати всі питання. Тому що переробити на новий паспорт - це повторно робити заявку через кризову форму, вони перенавантажені і навіть на запит в цю форму відповідають через півтора-два тижні, після відповіді, якщо не відмовлять, то статус апликації змінять на "розглядаеться" замість "final decision has been made" і вам чекати по процедурі, коли прийде формальний запит на вклейку нової візи (original passport request) - це може бути теж декілька тижнів. Потім в залежности від навантаження візового центру, куди ви плануєте надіслати паспорт, вклейка може тривати від тижня до двох місяців (якщо є можливість, надсилайте до Відня - там дуже швидко обробляють, за тиждень-два, але забрати документи треба буде особисто, якщо в Відні не має довіренної особи). Тому я б радив, якщо строк дії старого паспорта дозволяє, в'їзжати по ньому і тут вже далі все вирішувати спокійно на місці. Переробити всі документи не буде великою проблемою, головне, що у вас на руках, як я розумію, вже є новий паспорт, тобто вам не потрібно у Канаді чекати на зустріч с консулом і потім чекати на паспорт. Але я не професійний консультант, це особиста думка)
    1 Reply Last reply
    0
  • t636491165T Offline
    t636491165T Offline
    Anna San
    wrote on last edited by
    Так, надіюся виїхати встигнемо. Дуже дякую за відповідь. Так і планували раніше, але ще чоловіка чекаємо, тому і трошки стрьомно вже😂. Дякую, що відгукнулися 😌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ukie
    wrote on last edited by
    Буде) Всі ці іспити подібні одне до одного, перевіряють ті самі знання і здатність розуміти та висловлюватися. CELPIP - канадська версія.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ukie
    wrote on last edited by
    Та не треба ніяк дитину готувати, себе готуйте. Все буде Ок в школі, програма не складна, мову вивчить. Якщо хочете якісно вчити дитину, подумайте про додаткові позакласні заняття з українськими вчителями оффлайн, у нас тут в громаді такі є і готові брати учнів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t536787213T Offline
    t536787213T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Дякую красно, зрозуміла. Щодо себе - тут звісно питання тришки складніші ніж історія з географією )
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Що Ви маєте на увазі під показати прикордонникам 2 паспорти? Моя донька виїхала в Київ, вийшла заміж, змінила прізвище і паспорт, таким чином анульований паспорт з анульованою на нього візою, анульований ворк перміт до тієї анульованої візи і відповідно анульований сін номер, бо виданий до того ворк перміту. І Ви вважаєте що показавши прикордонникам 2 паспорти тепер щось змінить???
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags