Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 47.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1671150853T Offline
    t1671150853T Offline
    Kataryna Nikolaeva
    wrote on last edited by
    Мама-малесенькі долоньки сина чи доньки 👐👐👐
    1 Reply Last reply
    0
  • t305452979T Offline
    t305452979T Offline
    Roma Polishchenko
    wrote on last edited by
    Всім привіт 👋 Мене звуть Роман, нещодавно переїхав у Ванкувер. Працюю R&D інженером в сфері computer vision, поки ще віддалено) Мої інтереси/хобі: технології, авто, аніме; ходив активно в спортзал до переїзду, планую тут теж це продовжувати; також люблю грати в настолки, особливо щось поскладніше 🤓, типу кешфлоу чи манчкіна) А ще, я дуже люблю солодке😅 Тому, якщо хтось має бажання зустрітись на каву/чай з тортиком і познайомитись, то я завжди відкритий до пропозиції) #introduce
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykola Kulinich
    wrote on last edited by
    Що ж, моя черга сказати коротко про себе, може хтось по інтересам буде тут😅 1. Я Микола, локально можна Нік називати ось інста якщо комусь цікаво 2. Стосовно роботи то я розвиваюся в області BI/BA, працюю з даними візуалізую їх, допомагаю приймати бізнес рішення на основі цих звітів🤓 3. Список інтересів і хоббі досить великий, тому з багатьма зможу законектитися, але ось основні: — Збираю і пілотую на FPV дронах — Люблю піший туризм і автостоп — Обожнюю настолки — Граю в настільний теніс, більярд, інколи в шахи, волейбол і футбол — Люблю фотографувати на плівку і друкую фото альтернативними методами — Обожнюю чаювати, в основному китайськими чаями — з зимніх видів спорту це Сноуборд, і також екстремальний кемпінг 🏕️ Міг щось забути але вже особисто поділюся якщо згадаю😅 4. Був би радий доєднатися то тих хто вже організовує якісь івенти що якось дотичні до моїх інтересів, але будь яка активність майже напевно буде цікавою🙃 Ще з цікавого то трохи займався типу альпінізмом, але то було давно і не правда🤫 🔎Також шукаю роботку тут, чи підробіток, тому якщо хто міг би щось підказати чи допомогти буду вдячний 🤝До Ванкувера приїхав близько 3 тижнів тому, тому друзів теж не завадило б знайти😂 Всім вдячний, Нік! #introduce
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    В цьому чатику люблять настолки) Вже другий рік проводяться вечори настолок і багато хто там знайшов друзів)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykola Kulinich
    wrote on last edited by
    Вчора якраз вперше був, це було неймовірно
    1 Reply Last reply
    0
  • t714205976T Offline
    t714205976T Offline
    Tanya Samoliuk
    wrote on last edited by
    А як можна потрапити на такі зустрічі?) я просто ніде не бачила анонсів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sunny
    wrote on last edited by
    А в які саме настройки граєте?
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    В які хто захоче. Я ношу із собою серйозні настолки по 3 години партія і т.д., але зазвичай всі грають в філери та патігейми. Проте ніхто не забороняє грати в що завгодно. Також граємо в Аліас, Крокодила і т.д.
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Взагалі анонси тут робляться з періодичністю, але не завжди, бо внутрішній чат настолок має пріоритет. Раніше було правило додавати туди людей тільки, якщо вони прийшли хоча б один раз на івент, але думаю, що вже час рухатися вперед і давати можливість додаватися по запрошенню. Ось посилання яке буде дійсне 1 тиждень. Додавайтеся) t.me/+ko8Px7FviephYjcy
    1 Reply Last reply
    0
  • t771340177T Offline
    t771340177T Offline
    AntonManUA
    wrote on last edited by
    youtu.be/Fr-Sf3LP92M?si=uamRM9c6MtBZrfA5
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    uahubvancouver
    wrote on last edited by
    5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's roo... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ Maple Ridge & Pitt Meadows Літургія / Divine Liturgy (St. Thomas ... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ UA HUB Coffee Networking Downtown Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ Surrey & Langley Літургія / Divine Liturgy Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Giorgio FCKNZS Che
    wrote on last edited by
    які подробиці кохве хабу сьогодні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan Kov
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Пропоную молоде домашнє вино за закарпатськими рецептами! В наявності: солодке міцне з ожини та напівсолодке міцне мікс ожина + лохина. Повністю натуральне без барвників, дріжджів чи спирту - лише вода, цукор та органічні ягоди. Виготовлене разом з батьком, виноробом з 10-річним досвідом. Розлите в стерильні бутилки та закорковане натуральним корком, маємо UBrew ліцензію. За деталями звертайтесь в особисті повідомлення. Дякую за увагу!
    1 Reply Last reply
    0
  • t381156948T Offline
    t381156948T Offline
    Bobcat
    wrote on last edited by
    Напишіть ціну будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan Kov
    wrote on last edited by
    Ціна - $45 за пляшку 750мл. Можна продегустувати перед покупкою
    1 Reply Last reply
    0
  • t366344701T Offline
    t366344701T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Всім привіт) може хто знає, є чат мам в Кокитламі, щось по типу «Свято для дітей», може хто знає як точно назва???? Вже які варіанти не писала
    1 Reply Last reply
    0
  • t42214543T Offline
    t42214543T Offline
    Max S.
    wrote on last edited by
    Мммммм… ну як навіщо дріжджі? Без них не ферментується нічого в принципі. Якщо щось іерментується, то значить там були бактерії. Вони могли бути дикими (і вони там завжди є на поверхні кожури фруктів), але вони там були ))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan Kov
    wrote on last edited by
    Можу написати процес, якщо цікавить. Самі спробуєте цього року. Виходить міцним 16-18 градусів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bohdan Kov
    wrote on last edited by
    Так, навіщо дріжжі? Ми все життя робили вино лише з фруктів, води та цукру. Такі ягоди як ожина самі прекрасно ферментуються, дріжжі непотрібні зовсім
    1 Reply Last reply
    0
  • t42214543T Offline
    t42214543T Offline
    Max S.
    wrote on last edited by
    Так щоб взагалі без дріжджів, то неможливо. Мається на увазі без додаткових комерційних джіжджів і лише на органічно присутніх?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags