Український чат Ванкуверу
-
Привіт, а хтось має паяльник? Мій на 60w 220v не тягне з розетки 110v, просто не гріє як треба
-
В мене є, тут покупали, але я не користувалася ще
-
Привіт! Може хтось є у Норф Ванкувері, хто би міг допомогти і прикурити акумулятор? Дякую
-
Усім привіт! Мене звати Давид і я персональний тренер з боксу 🥊 Маючи досвід близько 5 років у цьому спорті і деякого досвіду у якості тренера в Україні - я розпочинаю проводити приватні заняття з боксу у Ванкувері! Якщо ви зацікавлені цим видом спорту , маєте бажання покращити свої навички або навчитися потужної техніки з 0 - мої тренування 100% зможуть Вам допомогти. Що можу представити я , як тренер: - Індивідуальний підхід до кожного - Якісне ставлення до своєї роботи - Мотивація і настанови для стабільного та швидкого навчання - Тренування для кожного, незалежно від навичок та досвіду - Тренування дітей віком з 12 років ( найкращий вік для дитини , щоб змалку поставити правильну техніку у цьому спорті ) - Дешева ціна за тренування у порівнянні з ринком у цій сфері послуг! - Приємне і ввічливе спілкування, дружня та працьовита атмосфера. Звертайтесь в особисті повідомлення за деталями або за номером телефону +16724720192 Щоб Ви змогли зрозуміти чи підійдуть для Вас умови тренування , а також я Вам , як тренер та людина - пропоную перше пробне тренування абсолютно БЕЗКОШТОВНО:)
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @max_0x0 🐼! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Вже зовсім скоро будемо танцювати під ритми Монатіка !!! 20 червня - Ванкувер Також, нагадую, що кошти з концерту буде передано на потреби Патронатної служби Азову «Янголи Азову» та спеціалізовані підрозділи ЗСУ. bomond.com/events/m-o-n-a-t-i-k-north-american-tour-2024
-
Те ж саме висіло в драфті Якось кожні пару днів забагато. Може то б якесь правило, щоб за місяць та за тиждень до концерту можна було рекламувати Бо 9 повідомлень з 09/05 виходить частота в 3.5 дні між рекламами
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Ksu_Zavodilla 🍸! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Настільки боїшся дітей? В принципі розумію 🫠