Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 47.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t383903247T Offline
    t383903247T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    Виривала, можу дати свою лікарню. Але в них лікар може це зробити тільки раз в два місяці. Але все пройшло супер та швидко. Заплатила 800 баксів за два, взагалі мало коштувати 600, але я захотіла новомодну анастезію, яка по факту була така сама як звичайна. Якщо треба щось ще підказати то можете писати в будь-який момент
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Дякую! Написала в приватні
    1 Reply Last reply
    0
  • t383903247T Offline
    t383903247T Offline
    Анастасия
    wrote on last edited by
    Якщо є пр то велком. Якщо нема то краще спочатку отримати десь інде, а потім вже переїздити
    1 Reply Last reply
    0
  • t5660752676T Offline
    t5660752676T Offline
    Mх0
    wrote on last edited by
    Всім привіт🙌🏻, я отако завітав до вас у гості на 3 дні, на цих вихідних,і чуток приофігів настільки мені місто соподалось і його вайб(шей на норм погоду попав), зразу почав шукати варіанти як тут до вас переїхати. Катався на ліфті/убері і з 7 таксистів кожен сказав шо не планує ніде переїжжати і його тут прям все влаштовує(крім цін). Буду радий якшо поділитесь своїми враженнями хто тут вже трохи проживає, або накидайте реакцій якшо вам ванкувер прям заходить і ви відучваєте шо найшли своє місце (бо в мене прям такі відчуття після поїздки).😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t42214543T Offline
    t42214543T Offline
    Max S.
    wrote on last edited by
    Для того, щоб уникнути selection bias, ще можна пройтися по іншим чатам/групам (наприклад Калгарі, або Альберта в цілому) та запитати там тих, хто поїхав з Ванкувера 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t728678477T Offline
    t728678477T Offline
    Міхаель Абрамович
    wrote on last edited by
    Усім привіт, НЕСПІШНО збираю банду шоб зняти разом будинок на 4-6 осіб. Про себе: Не пю, не курю, наркоти не вживаю ВЗАГАЛІ. Багато не говорю, люблю більше робити... В молодості був спортсменом. Ціную чистоту та спокій в будинку. Після 10 години – тихий час. Чесний, прямий та відвертий – в крайньому випадку намагаюсь таким бути. Шукаю ТАКИХ САМИХ людей Гнучкий щодо локації - Burnaby, Langley, Surrey, Coqutlam, Richmond. Vancouver, West \ North Vancouver… проте з досвіду бачив більш кращі варіанти в плані price \ value в Сурі. По ціні 750-1000 за звичайну кімнату та 1300-1500 за мастер думаю можна буде з комуналкою і інтернетом вписатись. Також ПРИЄДНАЮСЬ до компанії якщо хтось шукає співмешканця і моя кандидатура видається цікавою. Мені особисто потрібно буде гараж і 220вольт для зарядки ел. Авто ( я можу оплатити вартість встановлення додаткової резетки) Деталі прошу в ПП.
    1 Reply Last reply
    0
  • t728678477T Offline
    t728678477T Offline
    Міхаель Абрамович
    wrote on last edited by
    Дуже гарне і доступне місто, пару мільонів повністю вистачить щоб тут влаштуватись... Дощі трохи зимою правда...
    1 Reply Last reply
    0
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    А потім ще пройтися по хастінгс😄
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Друзі, напевно перший раз ця група буде робити збір, прошу долучитися. На авто для військ, для мого однокласника з Донецька. Людина за освітою доктор, в ЗСУ з перших днів вторгнення. Ось трохи його пост: Для виконання завдань підрозділу мобільної групи інструкторів з тактичної медицини потрібно допомогти накопичити необхідної суми на автомобіль. 🎯 Ціль: 100 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/6nWGnA9Lnq 💳Номер картки банки 5375 4112 1568 2969 Гроші ніби не великі, думаю назбираємо. Свої реквізити не даю, даю зразу банку товарища в Україні. Якщо треба якісь додаткові данні та звіти, то пишіть любі питання, все відповім.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Друзі, напевно перший раз публічно з початку війни прошу допомоги про збір, тому прошу долучитися. На авто для військ, для мого однокласника з Донецька. Людина за освітою доктор, в ЗСУ з перших днів вторгнення. Ось трохи його пост: Для виконання завдань підрозділу мобільної групи інструкторів з тактичної медицини потрібно допомогти накопичити необхідної суми на автомобіль. 🎯 Ціль: 100 000 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/6nWGnA9Lnq 💳Номер картки банки 5375 4112 1568 2969 Гроші ніби не великі, думаю назбираємо. Свої реквізити не даю, даю зразу банку товарища в Україні. Якщо треба якісь додаткові данні та звіти, то пишіть любі питання, все відповім.
    1 Reply Last reply
    0
  • t265636767T Offline
    t265636767T Offline
    Nikita Krutiakov
    wrote on last edited by
    живу тут 5 років майже. В місті багато плюсів, але й багато мінусів. (логічно бля🤣🤣) Але, незважаючи на всі мінуси, як Ванкувера (ГВА), так і влади я зрозумів, що це моє місто. Що помітив за 4.5 роки — стало більш небезпечно (даунтаун, Кітс, Суррей звісно), набагато більше крекхедів. Звісно ціни зросли піздець як. Але, якщо уникати специфічних місцевостей (увечері на мейн+хестінг), та багато заробляти, то тут дуже добре. А якщо ще й фанат хайків, каяків та подібного спорту на свіжому повітрі — краще місця не знайти. Але це лише моя думка, мої почуття міста. Багато деталей у кожного персонально, та багато різних критеріїв по яким вони оцінюють.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Kastamarov
    wrote on last edited by
    Дуже дякую за рекомендацію, Олександр 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t450968898T Offline
    t450968898T Offline
    Олександр
    wrote on last edited by
    Всім привіт, потрібен працівник на наружні роботи, сайдинг, подробиці в лс
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    🤗 Вітаємо у нашому чатику @Philch88 🍔! Тисни 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    🤗 Вітаємо у нашому чатику @olesia_todoresko 🐸! Тисни 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • t699911230T Offline
    t699911230T Offline
    Olesia Todoresko
    wrote on last edited by
    Добрий день! Чи може хтось порекомендувати зареєстрованого психолога з ліцензією тут, у Ванкуверу. Бажано Україномовного, але можна і Англомовного 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladislav Yeromin
    wrote on last edited by
    drannakhaylis.janeapp.com/locations/anna-khaylis
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladislav Yeromin
    wrote on last edited by
    [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • t265636767T Offline
    t265636767T Offline
    Nikita Krutiakov
    wrote on last edited by
    поки таких не бачив)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t510996428T Offline
    t510996428T Offline
    Свят
    wrote on last edited by
    Привіт, може хтось порадити адекватну walk-in клініку з нормальними докторами?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags