Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t773452303T Offline
    t773452303T Offline
    Denys K.
    wrote on last edited by
    Добрий день, є безкоштовна психологічна допомога. WorkBC оплачує 10 сесій з психологом, якщо ви в процесі пошуку роботи і вам шукати (чи отримати) роботу заважає стрес пов'язаний з іміграцією, проблемами в стосунках, тощо. Можете звернутися до Anastasiia Illarionova це філіал WorkBC у Ванкувері [email protected] (604 335 1484), або до Tetyana Lytvyn (в Порт Коквітлам), [email protected] 778 730 0171 ext. 618 вони можуть вас направити до україномовного психолога.
    1 Reply Last reply
    0
  • t510996428T Offline
    t510996428T Offline
    Свят
    wrote on last edited by
    Готовий заплатити за адекватність
    1 Reply Last reply
    0
  • t42214543T Offline
    t42214543T Offline
    Max S.
    wrote on last edited by
    It’s free though 😆
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mali P
    wrote on last edited by
    Purecare langley & maple ridge - наче нема на що скаржитися, були у різних лікарів
    1 Reply Last reply
    0
  • t42214543T Offline
    t42214543T Offline
    Max S.
    wrote on last edited by
    Канадська охорона здоровʼя це я сіквел до фільму Пила 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t42214543T Offline
    t42214543T Offline
    Max S.
    wrote on last edited by
    Ха-ха, так всі вже готові платити. Але в цьому ж і вся суть цієї гри. Платити не дозволено. Треба мучитися… і помирати 😐
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    🤗 Вітаємо у нашому чатику @Zanmax 🍎! Тисни 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • t373850249T Offline
    t373850249T Offline
    Max Henash
    wrote on last edited by
    Привіт Збираємося в цю суботу на Borgore (dubstep) в Red Room. Є бажаючі приєднатися? Приклади виступу: - youtu.be/U2o-qA8QXO8?si=BIa9QblKdk7JguMj - youtu.be/I2qlqdMprDM?si=P3sPk_7xmXRvJ6ZF
    1 Reply Last reply
    0
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    Хто шарить, шо буде якщо я буду їздить із тимчасовими правами (той жовтий папірчик шо дають після тесту на компі) сам без супроводу? Я вже 4й раз не можу здати драйвінг тест, але без машини тут дуже тяжко. Я думав взяти і їздити хоч за продуктами пару раз на тиждень, але порушувати закон не хочу якщо це таке жорстке порушення тут
    1 Reply Last reply
    0
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    Ну просто мені чувак розказував що його дружина вже пару років так робить, то я от і задумався
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Я б не робив так. (І не робив по факту)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    В поліцейських машинах камера автоматично зчитує номери та сигналізує про те чи сплачена страховка та хто водій. Тобто , навіть як букви L немає, вони дуже легко можуть побачити , що в машіні одна людина, коли повинно бути мінімум дві. Не готовий назвати конкретну суму, в яке виллється це порушення, та те що взрюкнуть добряче, сумніву бути не може.
    1 Reply Last reply
    0
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    А за які порушення вони в основному зупиняють?
    1 Reply Last reply
    0
  • t473959832T Offline
    t473959832T Offline
    Кристофер
    wrote on last edited by
    Та камера не може сказати хто водій😂 вона може надати інформацію про тих хто власник і на кого страховка) Вписуєш як main driver людину з фул правами (так страховка буде дешевше), і себе як второго водія (а краще себе взагалі не вписувати). Їдеш собі по справах) Якщо не порушиш то і не зупинять Але якщо зупинять то тобі штраф а машину на майданчик (в рідких випадках машину можуть відтовити за місцем проживання) але заплатити за це все одно доведеться і плюс штраф)
    1 Reply Last reply
    0
  • t473959832T Offline
    t473959832T Offline
    Кристофер
    wrote on last edited by
    мене всього раз зупиняли, за перевищення, ще на Укр правах був, сказали більше так не робити і відпустили) Ну ще пару разів перевіряли пив чи не пив, таке буває що всі виходи з хайвею перекривають і перевіряють всіх без виключення, але в таких випадках не завжди навіть документи просять, ну і це буває раз на пів року 😆
    1 Reply Last reply
    0
  • t473959832T Offline
    t473959832T Offline
    Кристофер
    wrote on last edited by
    Ну у мене є друг який взагалі без прав їздить але ж це не означає що так можна, все на свій страх і ризик і під свою відповідальність) Найгірше що може статися це не те що тебе зупинять, а ДТП ) навіть легке ДТП ) інший водій скаже що болить спина, піде на масажи, скаже що в нього стрес через цю аварію і він боїться сідати за кермо, піде до психологів, не буде працювати пару місяців, а тобі потім прийде рахунок тисяч на 50 🥲 Канадці люблять так робити) не всі але люблять)
    1 Reply Last reply
    0
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    Ну дтп це погано при любому розкладі, навіть якщо є повні права
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Хтось погодиться на такі викрутаси?! Я б точно відмовив сусіду, якби він звернувся з такою пропозицією. Камера в машині зчитує номери , звіряється з базою та показує колір та марку машини в базі ( то на той випадок, як хтось приліпив чужий номер) хто власник та хто в страховці. Також несплачені штрафи та прострочену страховку. Коли поліцейський зупиняє ( за вісім років таке було у мене один раз) та йде до машини, він вже знає що за прізвище повинно бути у правах та страховці. Колеги- канадці, причому не один скаржились, що їх ніколи в житті не зупиняла поліція, та виїхавши на вулицю з простроченою на один день страховкою відразу попадались
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Як водій порушив вимоги страховки, страхова може відмовитись платити. Тобто постраждалому в ДТП окрім ремонту машини, масажи терапію і навіть психолога оплатить ICBC. Та, як винуватцем виявиться той, що мав бути у супроводі, а був сам, страхова платити не буде
    1 Reply Last reply
    0
  • t473959832T Offline
    t473959832T Offline
    Кристофер
    wrote on last edited by
    Ну якщо ти маєш право в цей час знаходитись за кермом і є страховка, то ДТП де ти винуватий вплине лише на ціну страховки в майбутньому, в цілому твоє життя від цього не зміниться)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags