Український чат Ванкуверу
-
До речі, таке дійсно має місце бути. Тут роблять багато скидок на дебілів. Наприклад, чєл (рандомний!!) може сказати - а навіщо він мені дав машину/вписати його ім'яв страхову? Я ж кончелига і він це знав. І юрист ще там натрусить, типу - да, мій клієнт кончелига і його друг знав. Скажуть - плоті І страхова скаже - плоті, ми тут не при дєлах
-
В тебе є два типи жовтих бумажок: - якщо не здав. По ній умови, про які я писала вище - якщо здав і ще не отримав картку. Ось саме ця жовта бумажка прирівнюється до повних прав
-
В мене чоловік з 4 разу здав, я шарю 😁
-
Нє, тут мова про іншу жовту бумажку
-
Я не про суму штрафу, а про різницю в сумі страхування у випадках якщо: - основним водієм є людина з правами - основним водієм є людина без прав
-
Я не можу чітко назаати суму, та то точно не буде $200. Ми жили в Манітобі у маленькому містечку з прямими дорогами та невеликим трафіком, де штрафи на все відчутно менші за ВС . Дружина мала учнівські права а тут почала вимальовуватись опція з іншою роботою. Була також задумка поїздити якийсь час на них. Тим більше, що в Манітобі не обов‘язково вписувати члена родини у страховку. Всі просто оформлюють страховку на більш досвіченого водія, щоб платити менше. Штраф , якби її спіймали, у цьому випадку складав би $1000
-
ICBC не парить, з яким типом прав ти оформлюєш страхування. Ти можеш його отримати з foreign правами, тимчасовими або постійними. Але страхування є обов'язковим пунктом при купівлі авто, навіть якщо автівка буде стояти у гаражі. Вони просто кажуть, щоб ти їх проінформував коли отримаєш фулл права і вони перекалькулюють тобі суму
-
@Maxhey, неси свою бумажку, нам треба закінчити спір 😂
-
Саме так. Не знаю, чи можна отримати страхування, не маючи взагалі-взагалі ніяких прав. Але з обмеженими точно можна. Просто це дорожче
-
Ми оформлювали, маючи на руках жовту бумажку після теоретичного тесту, яка дає тобі право керувати автомобілем лише у супроводі досвідченого водія
-