Український чат Ванкуверу
-
Вітаю всіх Харківʼян з Днем Міста!)
-
Друзі. Ми переїжджаємо, шукаємо людину або пару, яку цікавить житло. White Rock, basement, супер простора кухня + кімната, 10 хвилин пішки до океану. Ми залишаємо всі меблі, окрім фортепіано. Прожили тут 2 роки і хочемо допомогти нашому лендлорду знайти порядних та хороших людей. Житло вільне з 15 вересня. Вартість 1800 з комуналом Без тварин Без курців Якщо хтось зацікавився - пишіть в особисті.
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @kent1k13 🏻! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Українська громада! Вдячна всім за підтримку, вона безцінна! 🩵💛 Запрошую Вас до перегляду, на Ютуб, хто не мав можливості почути нас вранці наживо на радіостанції Ванкувер. 🎧 Слухайте нас щоп'ятниці о 7: 00 на хвилі 96.1 fm www.youtube.com/live/zA2XW6YlNnQ?si=ZTjesMAkZf9tNK5t
-
Я ходжу сюди. Можна записатись онлайн на сайті
-
Всім привіт. Хто ходив до walk in clinic-и з MSP, порадьте будь ласка куди саме ходили! Дякую!🙏
-
❗️😱 Знижка 20% в честь Дня Незалежності України🇺🇦 на всі наші концерти на bomond.com/ 👉🏻 Промокод: freedomukraine 📌 MGZAVREBI - Sep 18 - Oct 6 📌 THE HARDKISS - Oct 02 -19 📌 LYAPIS TRUBETSKOY - Oct 3-19 📌 NERVY - Nov 06 - 24 Поспішайте, акція триває лише два дні! 😉
-
Продаю гірський велосипед Diadora, 140$, був куплений за 520$ Новий, добрий стан! Переїжджаю ,need to go in 2 weeks Включені ліхтарики, на колесах також, сумочка велосипедна, световідображувачі, та bottle holder
-
Привіт, усім ванкуверцям. Чи сподобався вам двіж в курській області? В ньому приймав участь загін Сталевий кордон. Мої друзі з нього збирають на декілька планшетів. Я знаю , що у всіх є свої загони і свої друзі і свої проблеми, але, якщо хтось знайде можливість скинути вартість чашки кави на ці планшети, буду безмежно вдячний. Якщо у вас нема такої можливості, то буду вдячний репосту у вас на сторінці в інстаграмі, наприклад. Всім гарного дня! send.monobank.ua/jar/5JrkaBWFn2?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaZzMuStYWQnubm138TCUV26CGFX_7MntJ-U92qAHBnfL4ASZHu4iXssu2M_aem_y5uzjLJdgbKhutpBfpftBg
-
епізод де ментор з копами бився
-
як с румейтом жити