Український чат Ванкуверу
-
Ще таке можна Якраз змусить витратити час на переклад
-
«Бачила в тік-тоці жваве обговорення теми, як буде українською "потєряйся". Варіанти різні, збережу на память. Серцем чую - знадобиться) Отже, українською "потєряйся" буде так: - Бачиш двері? Мацай клямку - Щічки дуєм і пиздуєм - Чухай ногу об дорогу - На раз зібрався, на два - з'їбався - Шапка - двері - калідор - Бери печенько і йди потихеньку - Береш паличку маленьку і пиздуєш потихеньку - Труси надів і полетів - Спердалай! (пишуть - це польською. Але ж красиво!) - Бери сандалі, пиздуй подалі. - Сапай вазони, нюхай дуст - Валькуй городами - Цілуйте тата в коліщата - Пилуй, поки трамваї ходять - Греби загомінками - Там ваша шляпа, а отам - наші двері - Піну сдуй і пиздуй - Вйо, бо дощ - Забіжи у кукурудзу та накрийся лопухом - Шапку знайшов і нахуй пішов - Вишманделюйся! - Топай з пляжу без панамки - Хто із торбой, хто з мішком - всі пиздуєте пішком. - Черевик на патик - і на вихід. - Крути ноги - роби вітер.
-
Take this
-
Нехай вірить у що хоче, раби будуть рабами, ви їх хуй переконаєте 🤷🏼♀️
-
Є категорія людей, яким потрібно бути вівцями, вірити у плоску землю, ілюмінатів і т.д. На днях наткнувся на тікток, де індус жалівся, що Канада дала віз мільйону українців і кожному з них наче платить 3к щомісячно. І в цей же час прикрила лавочку іноземним студентам, більшість з котрих були індуси. Там в коментах ад просто...
-
Так-так. А куди звертатися за виплатами? Мені вже 36к винні!
-
Це зараз дуже велика проблема. Інформація не перевірена, а часто просто сфабрикована, ллється в вуха і очі масам як ніколи раніше. Ще й ШІ підключили до коментів. Це все може дуже повпливати на майбутні події у світі.
-
А тот тут мало індусів, треба більше. Натикався на офіційні данні, так от саме індуси вигрібають третину з усіх номінацій PR, далі йдуть китайці, бангладешці, філіпінці, нігерійці , сомалійці , сирійці……Українці за кількістю отриманих номінацій на 28 (!!!!) місці
-
На жаль, це властиво усім. Спроби будувати своє болото я бачу від багатьох іммігрантів
-
По-перше ви почали з кінця. Треба фактами давити і спонукати їх думати. І про нацизм в Україні, якого ніхто не знайшов, і про біолаби. По-друге, це його "it's so cute 🥰" - типовий менспейлинг і за таке треба рота йому з милом мити. Ну чи зробити зауваження, що це сексізм. Це не спрацює, напевно, алк
-
Якщо він якийсь лівий чувак, то сміливо можна закінчувати. Його критичне мислення на недостатньому рівні, щоб пробити його тупість
-
Мені тиждень тому попався безхатько (він сам зізнався, що живе на вулиці) спробував відкрити очі. Він довго щось інше говорив, а коли зрозумів звідки я, то дуже лагідно сказав: "я тобі зараз усе поясню... Дивись. Зеленський вкрав перемогу у українців. Це тому що ти не знала, а він - єврей" Я з радістю подивилася на автобус, який як раз під'їхав і поїхала. Не хочу я слухати такі правди... Даже сперечатися не стала ні про що. Він ще мені розказував що я неправильний панк і він мене навчить. А я так то і не панк )
-
Тому що ніхто не навчив, як панком бути. А от навчили б - була б 😁