Український чат Ванкуверу
-
А ось тут ви не прави. Затримують, знаходять що це не рандом вам відправляв. Затримують постфактум, коли вже вийшов з пошти, обшукують і далі проблеми. Я знаю, тому що знаю людей, які покупали траву, яку їм надсилали через нову пошту та були проблеми.
-
Хтось пише, що в отримувача можуть бути проблеми, хоча мені не зрозуміло чому. Якби це було так, то можна було б шукати адреси лівих людей, відправляти їм якусь фігню підозрілу, і в них були б проблеми. Це якось дивно виглядає. Якщо мені хтось щось нелегальне надішле, я скажу, що ніколи не чув імʼя відправника і що це схоже на scam, or prank, or someone is trying to set me up.
-
Вам також)
-
Дякую, гарної днини)
-
На скільки років відкрили візу?
-
Оригінальна дата була здається листопад 2024 Змінила на лютий 2024
-
Наскільки раніше ви змінили дату?
-
Приходив на пошту, нічого для цього не робила Тільки чекала 😅
-
Питання до людей які робили апойтмен для подачі на туристичну візу в США. Вам особисто приходив лист на можливість зміни дати на раніше, чи ви якось самі це робили?
-
Передавай в банках разом з кавою 😂 але, якщо зловлять, тобі буде дуже багато питань 😅
-
Йому простіше це там купити. Проблеми можуть бути ще і у вас.
-
Хтось пробував відправляти в Україну продукти з чарівними грибами і шоколадки з канабісом? Я шарю шо в Україні то не законно, но може якось замаскувати під просту шоколадку? І шо буде якшо спалять? Чи не буде проблем в отримувача? Дуже хочу другу таке прислати але так шоб в нього потім проблем не було
-
Привіт всім! Ведеться набір в онлайн групу по підготовці до CELPIP SPEAKING Тривалість курсу 12 тижнів (24 заняття) Заняття онлайн в групах 4-5 осіб, проходять англійською мовою, одне заняття 60 хвилин, передбачені домашні завдання, в тому числі запис аудіофайлів для перевірки та фідбеку викладача Вартість 25CAD/урок (600 CAD весь курс, оплата частинами) Уроки двічі на тиждень, понеділок та середа АБО вівторок та четвер в залежності від вашого рівня Викладач має професійну освіту, 13 років досвіду, проживає в Канаді 8 років, 6 років готує студентів онлайн до CELPIP та IELTS, рівень англійської C2, IELTS 8.5 Для більш докладної інформації та з будь-якими питаннями звертайтесь www.instagram.com/galyna_manzhos/
-
Привіт усім, долучайтеся до мітингу цього тижня! Запрошуємо всіх, у кого є можливість на щотижневий мітинг в підтримку України. 📅 Дата: кожного четверга ⏰ Час: 18:00-19.30 📍Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. Також долучайтеся до групи в Фейсбуці, де буде регулярно буде поститись інформація та нагадування про ці щотижневі мітинги.
-
Beta Ave, Burnaby Здається кімната із окремою ванною у 2х кімнатній квартирі, поблизу Brentwood Ми пара. Шукаємо людину або пару для спільного проживання. Довгострокова оренда Хороша транспортна розв'язка: - 10 хв пішки до станції метро Brentwood Town Centre та автобусних зупинок; - у пішій доступності торговий центр, Costco, Save on Food У будинку: спортзал, велика тераса із BBQ, кімнати для відпочинку Будемо раді показати житло та відповісти на усі запитання. За деталями у директ)
-
оце так несподіваний запит...😯