Український чат Ванкуверу
-
Мені здається, що в якомусь сенсі це стає приємно людям. Шукати ворога усюди взагалі та відчувати себе Воїном. І це круто, що люди діють і роблять і с фільмом це було дуже круто що люди відстояли правду... Але блін, ну вже занадто
-
Галкін та Пугачова можуть бути кращими аніж деякі українці -це я точно знаю. Але коли українці тягнуть в укр простір росіян (хороших чи дуже хороших) - це лише розмиває кордони. І це означає, що ми не проти продовжувати звʼязки з ними, як культурні так і інші. І це дає хороший фундамент для знову повернення всього рос до нас.
-
Ну, у данному випадку це не про це, але так, це завжди невірний шлях. Ну в мене молодший напів брат в рашці и з їх паспортом. Не може виїхати тому що нема ні грошей, ні здоров'я. То мене можна повісити за те, що я з ним спілкуюся чи ще ні?
-
полювання на євреїв....сумнівна тєма)
-
Ось ось, тут практично усі погані тоді.
-
Я була на помаранчевої революції і мені тоді вже було ясно усе. Але якщо я буду відкидати усіх, хто зрозумів пізніше - я відкину майже усіх. Пізно - так. Зрозуміли і підтримують - добре. Навіщо ця охота на відьм по етносу. Тим паче він єврей.
-
Хочу нагадати, що половина України, у тому числі багато тих, хто зараз маше шаблею віртуальною більш за усіх, були теж внє палітікі. І гадки не мали ні про що, а на Донбас дивилися як "якась херня з сепарами, чи то народ, хтозна". Я не розумію, навіщо відштовхувати тих, хто, не зважаючи на наслідки для них, підтримує публвчно і говорить и донатить тільки тому, що він громадянин РФ.