Український чат Ванкуверу
-
Українська радіопрограма Diaspora. FM виходить в етер, щоп'ятниці о 7 : 00 годині ранку, на хвилі 96.1 радіостанції міста Ванкувер. Сьогодні у випуску: • Цей день в історії; •Радіопроєкт" Вслухаймося в слова чарівні мови" • Від простого бойківського хлопця до визначного мецената та філантропа. Про постать Петр Яцика та його внесок в українознавство. • Поезія незламних. Вірш української поетеси Мар'яни Савки Також 🎧 Слухайте у подкасті в телеграм каналі етер на 25 .10.2024 www.youtube.com/watch?v=B7pC6M8_LLA
-
Я користувалася ними , непогані, відправляють морським шляхом
-
Власний старий поляк , дуже няшний
-
Привіт , я Марина - професійний майстер з ламінування вій та брів 😊 Потрібна модель на процедуру ламінування вій , для створення контенту 🫶 📍 New Westminster 📍Vancouver Оплата - 30$ Подробиці в приват www.instagram.com/marss_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
Друзі, привіт! Хто користувався ботами для запису на співбесіду до посольства США? Ми вчора скачали один і сьогодні нас кинуло в м'який бан ... від страху видалили цей бот, але чекати 2 роки інтерв'ю якось не дуже хочеться. Хтось ловив віконця сам (без бота) раніше, хоча б через 5-6 місяців?
-
Зрозуміло, дякую дуже
-
Тут є гілка обговорення процесу отримання візи. t.me/prcuaet/151456 Ботами не рекомендується використовуватися. Щасливчики отримують листа з можливістю перезапису на найближчі дати на інтерв’ю. З лайфхаків що бачила рекомендують записуватися на літні місяці спочатку, так більше шансів отримати листа. І щоденно перевіряти слоти. Не можна робити ти більше 4 записів. І оплата дійсна лише рік. Через рік не можна змінювати дату запису.
-
продаю іМак свій за $600
-
продаю іМак свій за $600
-
Як почути себе щасливчиком - я вже все пройшла и в мене до 33 року відкрита... Співчуваю усім, кому так важко це дається. Я теж чекала, але менше та це уже позаду. Правда, я до цього 3 рази подавалася і отримувала відкази та вся історія тривала 10 років, так що можливо і не щасливчик 😆
-
Привіт усім, долучайтеся до мітингу цього тижня! Запрошуємо всіх, у кого є можливість на щотижневий мітинг в підтримку України. 📅 Дата: кожної неділі ⏰ Час: 14-15.30 📍Місце збору: Canada Place коло трьох великих флагштоків. Також долучайтеся до групи в Фейсбуці, де буде регулярно буде поститись інформація та нагадування про ці щотижневі мітинги.
-
Є вільна кімната в Даунтауні, за подробицями пишіть в приватні
-
Є такі лижні боти. Комусь треба? Безкоштовно. 39 розмір. Пишіть зразу в особисті, якщо що
-
Всім привіт ☀️ Відкриваємо реєстрацію на наступне заняття, що відбудеться в суботу 3го листопада о 10:00 AM у студії In Movement. Адреса: 802 Agnes St, New Westminster, BC V3M 5T8 📌Форма для реєстрації на 3 листопада- forms.gle/d5EHWo24UuEPhQY28 📌Посилання на подію, щоб було зручно додати собі у календар calendar.app.google/f2irsvSRG7C5THVo9 Всі деталі заняття в закріпленому повідомленні 😊 😊До зустрічі 😉❤️