Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Allochka 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Що це за іноземний спам?
-
І звідки ти знав, що я сьогодні займаюся, а не завтра?
-
Вітаємо у чаті Dr Suleiman 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Alex 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті 12274 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Не знаю) але можливо
-
Добрий вечір, ми з Ураіни! 1. Мене звати Саша, в Ванкувері мене знають як Алекс Бовтун. 2. Працюю у Тойота а саме “Jim Pattison Toyota Downtown” - тобто продаю Б/у та нові авто. -604-710-4054-(не звонити після 12:00 ночі😉) 3. Хоббі читати, інтерв’ю цікавих людей. Подобається - співати українські пісні, цікаві краєвиди, люди з розумом, прогулянки на свіжому повітрі, інтелектуальні жарти. 4. Цікавить відкрити інтелектуальний «що, де, коли?» - Українською у Ванкувері. Допомога українським дітям котрі остались без сім’ї. #introduce #introduce
-
Вітаємо у чаті 123 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Я був капітаном команди Мамина Аджичка. Грав у айті лізі. Ведучий у нас завжди був Олександр Андросов. Той самий, що вів українське що де коли по тв
-
Вітаємо у чаті Наталія 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Glib 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті O 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Vasyl 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Щоденний апдейт подій: Petrykivka painting дата: 9 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Пробіжка вихідного дня 17 дата: 12 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу CANDLE-LIT VIGIL in solidarity with Ukraine дата: 24 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу A YEAR OF FULL SCALE INVASION дата: 26 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу DAKHABRAKHA from Ukraine - Vancouver Show дата: 18 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Роман 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'