Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Nadia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаю! Мене звати Надія. Мені 31. Я з Києва. В березні планую приїхати до Ванкуверу. В Україні працюю в сфері журналістики. Англійська на гарному розмовному рівні. На кілька тижнів у Ванкувері прихистять знайомі. Далі шукатиму житло, щоб знімати самій. І, звісно ж, роботу. + Маю сертифікат масажиста. І цікавлюся психологією. Якщо в когось є якісь пропозиції по роботі та житлу, буду вдячна.
-
Вітаємо у чаті Юра 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Оксана 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Марина 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Mariia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Аndrii Vasyliev 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Всім привіт. Мене звати Андрій. Родом з Одещини. За професією моряк. Нещодавно закінчився контракт тому поки що відпочиваю. Маю декілька захоплень : відвідую спортивну залу та люблю їздити на вєліку. У вільний час читаю книги на історичні теми та дивлюсь фільми, серіали на різні теми. Маю бажання переїхати до Ванкувера. Впринципі на даний час з переїздом все складається добре. З переживань напевно це те, що це буде перший досвід коли я виїжатиму за Атлантичний океан для життя. Всім дякую та гарного дня. #introduce
-
WAS: Популярна історія (Youtube) Зеленський у Вестмінстерському палаці. Хто ще виступав перед Британським парламентом? #shorts #was Для іноземного лідера вважається рідкісним привілеєм бути запрошеним виступити перед обома палатами британського Парламенту у Вестмінстер-Холі. З часів Другої світової війни єдиними лідерами, які зробили це, були президент Франції Шарль де Голль у 1960 році (скріншот 1), президент Південної Африки Нельсон Мандела у 1996 році, Папа Римський Бенедикт XVI у 2010 році, президент США Барак Обама у 2011 році (скріншот 2), лідерка бірманської опозиції Аун Сан Суу Києм у 2012 році та президент України Володимир Зеленський у 2023 році (фото 3). Вестмінстер-Хол, найстаріша існуюча частина Вестмінстерського палацу, був зведений у 1097 році королем Вільгельмом II («Вільям Руфус»), на той час він був найбільшим залом у Європі. Наш Patreon: www.patreon.com/was_ua Без реєстрації на Patreon Разово підтримати можна тут - pay.fondy.eu/s/HKHHGqb (Apple Pay, GooglePay) 5375 4141 3055 0204 Монобанк 4149 6293 1802 4528 Приват Крипта 0x74d05308bf7a6844b9902e989e9f7dc252800cbd (ETH) 1F94NJCKA7skPbZ61xVaWbWugEULbq2J7V (BTC) З питань рекламних інтеграцій пишіть на пошту: [email protected] Або в телеграм: t.me/m_i_t_y_a Наші подкасти: linktr.ee/was_history Наші соціальні мережі: linktr.ee/was.media
-
Hello, my name is Vlad, I am 24 years old. I want to rent a room, in the city of Vancouver, or outside the city and use public transportation. Привіт, шукаю кімнату у місті Ванкувер, або десь на окраїні, але з можливістю добиратись на громадському транспорті у центр міста. Пласпроможний, чистоплотний, тихий, кухар) Інстаграм: instagram.com/touch_the_kitchen?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Вітаємо у чаті Alexey 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Юрий 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті I❤Dnipro 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Svitlana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
🎲🎲🎲 Вечір настільних ігор #5 буде цієї п'ятниці за адресою: 3168 RIVERWALK AVE Початок о 18:00, кінець о 22:00. Цього разу місць менше і 16 з них вже зайняті, тож пишіть мені, якщо хочете приєднатися! Як завжди чекаємо вас з хорошим настроєм та своїми напоями. Їжу будемо замовляти усі разом!