Український чат Ванкуверу
-
і CVV/CVC
-
Ахаха! Так, дякую)))
-
Якщо не підпишетесь, то не покажу котика!
-
самопальний курс)
-
Звучить як погроза 😂😂😂
-
По розкладу мали б бути цієї п'ятниці, але це як раз рік вторгнення, тому ми звісно перенесли
-
Коли будуть наступні настолки? Бо я тільки приїхала, а за чатом давно слідкую, хочу до вас 😂
-
То вже другий і третій 😂
-
То тут два котика🥰
-
Тож орієнтуйтеся на 3 березня)
-
Добрий день! Я тут випадково у речах знайшла звичайнісінький подарунковий пакет,виготовлений у Маріуполі. Може,комусь він може бути дорогим на згадку про рідне місто?Віддам за свіжий донат (хоч $5) на ЗСУ(на будь-який збір, за вашим бажанням). Можу принести 24.02 або 26.02 на відповідні заходи щодо роковин повномасштабного вторгнення. Дякую за увагу. Дар'я
-
Вітаємо у чаті Devils 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Лишень батарейкові свічки. Led candles
-
Вечір солідарності з Україною в YMCA BC, 16:00 Дорогі друзі, Цієї п’ятниці, 24 березня виповнюється рік з дня вторгнення Росії в Україну. Ми знаємо, що цей день буде дуже важким для багатьох із вас і ми розділяємо вашу біль через цю трагедію. Ласкаво запрошуємо всіх до Роберт Лі YMCA цієї п’ятниці провести Вечір пам’яті і підтримки України в YMCA BC на 5-му поверсі з 16:00 до 18:00. Ми сподіваємось створити безпечений простір, щоб ви змогли поділитися думками, якщо захочете, та відчути підтримку громади. Будемо раді бачити кожного. Будуть доступні легкі закуски. Вечір пам’яті закінчиться о 18:00, щоб кожен, хто захоче, зміг відвідати захід із вшанування та підтримки України зі свічками о 19:00 на Площі Library на вулиці Georgia (allevents.in/vancouver/candle-lit-vigil-in-solidarity-with-ukraine/200024091195806). Ми зможемо піти туди разом. Сподіваємось, ви зможете долучитися до нас цієї п’ятниці о 16:00. З нетерпінням і підтримкою в серці чекаємо на зустріч! Дякуємо. Бережіть себе!
-
Друзі, це моя подруга просить про допомогу. Так що хто не байдужий, допоможіть
-
www.facebook.com/100001751839934/posts/pfbid0hjsEzzhff7VWMR4q59rMvU5YoVDi1PPuYpDAd7JvVNA2z2PQaFKZBcBE9Q3rGtQNl/?mibextid=Nif5oz