Український чат Ванкуверу
-
Ви на мій рахунок не перемайтеся, я щойно з України, і назад поїду, коли почнуться літні канікули у дитини в школі, якби вона погодилася залишитись одна з нашими друзями, щоб бути в безпеці, то мене тут взагалі б не було , бо, на відміну від Вас, чоловіча половина нашої родини та друзів зараз в Україні. А з приводу тих чоловіків, які виїхали, особливо завдяки лівим помічникам, то я Вам скажу, що мені однаково, нікого не засуджую, особливо молодь, у всіх життя одне, але доки вони мовчать та не починають вдавати з себе патріотів, особливо мусоліти національне та мовне питання. Язиком молоти - не в окопах сидіти та завали після бомбардування розбирати.
-
Погоджуюсь. І дійсно співчуваю
-
За такою логікою чоловіки за кордоном не мають взагалі висловлювати свою політичну позицію, тому що вони не в окопах. Я розумію що Вас дратує, що Ваші близькі ризикують своїм життям на фронті, а інші чоловіки знаходяться за кордоном. Але забороняти їм висловлюватись проти рашки або поширювати укр мову/культуру - робить нам усім тільки гірше
-
Давайте не продовжувати. Я вірю, що всі отримають по заслугам і тих хто був вірний справедливості буде відповідно оцінений. Але злість теж потрібна. А всілякі фільтри не дуже допомагають. Особливо в річницю вторгнення
-
Це не легко спостерігати. Проте дуже багато гідних людей тут, які допомагають
-
Та Україна сама з рашою торгувала і вела дипломатію до останнього, давайте пиздити всіх