Український чат Ванкуверу
-
Може когось зацікавить. Робота part time на молочній фермі в Surrey. На вихідних та святкових днях. Зп стартує з 17,5. Робота не важка, але руками. З плюшок: молоко і м'ясо :)
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , ставте лайк або напишіть мені на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! @Denkach28
-
Вітаємо у чаті Mariya 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Добрий день, За допомогою Maple Hope Foundation, мега класних та професійних бухгалтерів CRA та MOSAIC, В суботу 18 березня з 10:00-16:00 в Brentwood Language Centre в Burnaby (1899 Willingdon Ave #101, Burnaby, BC V5C 5T1, навпроти Brentwood skytrain) будуть робити безкоштовний tax return (податки) для українців. Місця обмежені, тому реєструйтесь за посиланням:signup.com/go/RmyTNyO Для всіх з собою мати:- SIN number,- адреса, - Tax slips (папери від роботодавця, від урядових агентів чи організацій, від банку чи інших кредитних інститутів, від університів та коледжів):Т3, Т4, Т4А, Т4Е, Т4A(CPP), T4A(OAS), T5, T2022, та інші - однією сумою медичні затрати (скільки коштували ліки, дентіст, equipment, et cetera)Для новоприбулих:- знати дату прибуття, - знати дохід в своїй країні до приїзду в Канаду (пенсія, робота)- знати день народження дружини(чоловіка),- знати ім'я і день народження своїх дітейДля студентів:- знати ім'я університету/коледжу,- знати ім'я програми, де навчаєтьсяДля самозайнятих:- однією сумою дохід,- код бізнесу по NAICS,- подрібний звіт стосовно затрат
-
Георгій з Одеси. 39р, сінгл дед, доця 7+р, 2нд грейд. Мешкаю в Ленглі. Полюбляю велопрогулянки, узбережжя, firepit, пікніки, bowling, basketball. Працюю maintenance technician у кінотеатрах Cineplex. #introduce
-
Вітаємо у чаті Svitlana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
🆘 Продам рекламу на "Доброго вечора ми з України 🇺🇦" 🆘 👥 13.780к+ пдп 👀 Охоплення за добу 6000к+ 🔥💰Недорого 1/24 - 150 грн 🔥ТОП ЦІНА ДІЄ ТІЛЬКИ СЬОГОДНІ 🔥💰Недорого 1/48 - 200 грн 🔥ТОП ЦІНА ДІЄ ТІЛЬКИ СЬОГОДНІ 🔥💰Недорого 1/24 + закріп на 3 години - 230 грн 🔥ТОП ЦІНА ДІЄ ТІЛЬКИ СЬОГОДНІ Ваш пост залишається назавжди на каналі його не видаляю❗️❗️❗️ Всі питання з приводу реклами ➡️@dobrogo_ve4ora_mu_z_Ukrainu
-
Їду з України) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Вітаємо у чаті Катерина 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Marika 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Так, вже 4 місяці чекаємо, а ви все ніяк не приїдете