Український чат Ванкуверу
-
Ти можеш поки що перейти по кнопці Познайомитися і написати про себе
-
Може хтось знає ріелтора у Ванкувері?
-
Привіт) зараз працюють багато хто
-
Так святять Пасху як і в Україні. Є греко-католицька церква в Нью-Вeстмінстері @uahelpca. Святкують Великдень 9 квітня. Також є православна церква у Сюрей
-
Зараз спробую розпитати
-
Хтось мені жалівся, що сталася неприємна ситуація можливо не по її вині, але людям було не дуже
-
Дякую
-
-
В інші групах теж сильно не рекомендують її через негативні випадки
-
Зі слів одного клієнта: Суть в тому що вона знайде житло але в три дорога, і можуть бути проблеми з віддаванням депозиту
-
Добрий день, буду їхати до ванкуверу у травні, не підскажете які професії добре було б комбінувати з навчанням. (Зараз живу і працюю в онтаріо )
-
просто думаю про можливість стати фотографом з нуля і якось не бачу як розпочати , тому думаю про інші роботи
-
дякую
-
Кожен наш день несе в собі долю випробувань, але ми тут, ви тут, тому продовжуємо боронити світ, в якому ми - люди. Бути людиною непросто, коли ти сам, сила, вона в єдності. Зараз важко, кожному, я розумію, але якщо у вас є хоча б мала можливість допомогти, я прошу вас - допоможіть 🙏 МИ ГОТОВІ НА БУДЬ-ЯКІ ДОКАЗИ! Якщо ви в Дніпрі та маєте змогу допомогти нам фізично або інформаційно, пишіть/телефонуйте: +380953662160 ❗️Матеріал для вольєрів, утеплювач для вольєрів, корм/крупи, металічні відра, ліки, переноски, топливо, побутова хімія, ганчірки (непотрібні речі, ковдри) - безмежно будемо вдячні. Можливо ви маєте можливість поширити, або допомогти нам фінансово, ми будемо дуже вдячні вам: Монобанк: 🆘💳 4441 1111 3153 4632 💳🆘 ПриватБанк: 🆘 💳 5457 0822 9375 6743 💳 🆘 Райффайзен: 🆘 💳 4149 5001 1443 4510 💳 🆘 ПІБ Новікова М.Ю. PayPal: [email protected] Посилання на банку: send.monobank.ua/jar/ewfTpHYd9 Зараз тяжкий час, але це не привід залишати маленьких крихіток без уваги та тепла. Бережіть себе, миру нам ❤️🩹
-
Ну в такому випадку попрацювати над портфоліо, сайтом, зробити кілька оголошень серед груп, чи десь пошукати проекти І так само по вихідних чи у вільний час можна підбирати проекти/зйомки мати додатковий прибуток. Тут фотографів приїхало немало останнім часом, але ж завдяки можна знайти свою фішку і займатись улюбленою справою теж, або коли все складеться, то і постійно)