Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t592358258T Offline
    t592358258T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by

Кожному своє звичайно, це норм

1 Reply Last reply
    0
  • t418959417T Offline
    t418959417T Offline
    Elizaveta Fevraleva
    wrote on last edited by

Потрібно робити «сходку» тих, кому не вистачає підборів, та красоти😅 Бо з травня нових плать нема…як це так

1 Reply Last reply
    0
  • t592358258T Offline
    t592358258T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by

😂😂

1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by

Я дуже усім рекомендую гуляти пішки по затишним вулочкам і роздивлятися цікаві будинки, дерева прикольні, усілякі прикольні повороти, спуски стежки і так далі. Тут насправді у кожному районі є купа прикольних місць. Звичайно, не гуляйте, якщо знаєте, що там небезпечно, але навіть у дуже темний день це знімає важкість. Знаю що не всі ходити люблять, але рекомендую

1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by

Ніколи не ходив у заклад на підборах. В чому прикол?)

1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by

Вибачте)

1 Reply Last reply
    0
  • t592358258T Offline
    t592358258T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by

😂😂 та то таке

1 Reply Last reply
    0
  • t418959417T Offline
    t418959417T Offline
    Elizaveta Fevraleva
    wrote on last edited by

А взагалі, що мене приємно здивувало - це відсутність ейджизму, який ти відчуваєш.

Коли летіли до Канади я на жд зустріла бабусю, розговорилася з нею, та виявилось, що вона із Ленглі була (а ми тоді зустрілись на ЖД у Парижі), та прилітала до Парижу на ретрит….і я така ‘щоооо’, тобто бабуся у 65+ може собі таке дозволити - перелетіти через океан у подорож…і ось це дійсно якість життя, та мислення, що тут люди у 70+ починають мови вивчати, бо подобається.

1 Reply Last reply
    0
  • t1081728543T Offline
    t1081728543T Offline
    Tanik Vovk
    wrote on last edited by

Доброго вечора! Я Тетяна, з Харкова. В Ван приїхала в березні , тут у мене старший син досить давно. Раніше тут була і закохалася в це місто. Живу у Вестенде, працюю касиром в no frills. Обожнюю цю дивовижну природу і прогулянки зі своєю маленькою чіхуа. Не зважаючи на недоліки місцевого життя почуваю тут себе комфортно і затишно. Вчу мову, прагну приймати це суспільство беззастережно. Мрію спілкуватися з закоханими у Ванкувер, бо він цього вартий🌸❤️і так, ще дуже подобається відсутність єйджізму, бо для мене це актуально😂при прийому на роботу не питають, скільки тобі років!!!

1 Reply Last reply
    0
  • t910148835T Offline
    t910148835T Offline
    Lamrick Bleyz
    wrote on last edited by

О, грала в цю грульку і навіть розфарбовувала міньки

1 Reply Last reply
    0
  • t202914644T Offline
    t202914644T Offline
    Feed Reader Bot
    wrote on last edited by

FILM.UA Group (Youtube) Справжній український побут. Скриня. Епізод 9

FILM.UA презентує новий випуск проєкту «Справжній український побут», у якому йдеться про традиції виготовлення скринь та роль цього предмету вжитку в житті українців.

Скрині для українок здавна мали особливе значення — їх вміст слугував своєрідною візитівкою й демонстрував працьовитість та статок господині. Наречені у них зберігали придане, а старше покоління — передавало скрині як спадок.

З чого виготовляли скрині, хто їх створював та як використовували у побуті — дивіться у відео.

За підтримку проєкту «Справжній український побут» FILM.UA завдячує постійним партнерам — бренду «Магнікор», компанії Mastercard і бренду «Духмяна Хата».

При підвищеному холестерині в кровоносних судинах можуть утворитись бляшки, через які кров тече повільніше. «Магнікор»зменшує ризики згущення крові та утворення тромбів. Препарат показаний людям з ішемічною хворобою серця.

Легкі на підйом дріжджі «Духмяна Хата» плекають багатовікові традиції та підтримують наші цінності, адже ці українські дріжджі ідеально підходять для сімейних рецептів, що їх українці передають з покоління в покоління.

За реалізацію проєкту ми також завдячуємо компанії Mastercard, що забезпечує стабільну роботу безготівкових платежів та продовжує розвивати інноваційні фінансові сервіси в Україні навіть під час війни.

Виконавчий продюсер – Тетяна Носенко Продюсери – Юлія Мордас, Олена Малкова Консультант – Марія Квітка Графіка – Євген Санніков

Магнікор FB fb.watch/fOTRvPb-iP/ YouTube youtu.be/IZdGvf3IuAg Духмяна Хата FB www.facebook.com/dukhmyana.khata Instagram www.instagram.com/duhmyana.hata/ Mastercard FB www.facebook.com/MastercardUkraine Instagram www.instagram.com/mastercardukraine/

1 Reply Last reply
    0
  • t918612626T Offline
    t918612626T Offline
    Yuliia Light
    wrote on last edited by

Ми з дівчатами іноді влаштовуєм собі виходи в сукнях. Cactus Club, Joey, Piva, устриць поїсти, в караоке іноді так ходим. Все можливо організувати 😉

1 Reply Last reply
    0
  • t655035507T Offline
    t655035507T Offline
    Kuznietsova Olena
    wrote on last edited by

Привіт усім ! Можливо тут хтось дасть відповіді на моє питання? Маю знайомих, які планують їхати в Канаду( Альберту) скоро. Дівчині 18р, а хлопцю 17 років. Хтось йому сказав за опікунство, що він не в змозі буде в’їхати в країну. Але і вона (18 річна), по ходу, не в змозі бути опікуном для нього . Можливо хтось вже стикався з таким і знає, що варто робити в даній ситуації. Зарані вдячна !

1 Reply Last reply
    0
  • t485829100T Offline
    t485829100T Offline
    Daria
    wrote on last edited by

Доброго вечора, люди допоможіть будласка хто може, я мама з Херсону,в нас тут така жопа, мені 43 роки, я залишилася без всякої роботи, грошей нема зовсім, мені прикро та соромно так прохати, але в мене син та нічого їсти  , не знаю до кого звернутися, якщо є можливість допомогти, будь-якою сумою, працюю , або елементарно їжею чи побутовою хімією у самому місті Херсоні, у когось є знайомі у самому Херсоні чи щось таке, або можете допомогти чимось, буду дуже вдячна, в нас вже три тижні нема світла та води , можу все доказати, усі документи , допоможіть хто не байдужий..Вже зовсім зневірелась..та не знаю що робити

1 Reply Last reply
    0
  • t485829100T Offline
    t485829100T Offline
    Daria
    wrote on last edited by

Не хочу нагнітати, але треба уважно перевіряти)

1 Reply Last reply
    0
  • t249693521T Offline
    t249693521T Offline
    Urur
    wrote on last edited by

Потрібно обов'язково письмовий дозвіл обох батьків хлопця, але тільки цього може бути недостатньо, треба уточнити

1 Reply Last reply
    0
  • t485829100T Offline
    t485829100T Offline
    Daria
    wrote on last edited by

Нас так хотіли розвести, коли знайомих вивозили з Маріуполя, комусь горе, а комусь аби нажитися

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhenii Nesterov
    wrote on last edited by

Найліпше буде написати листа з цим питанням в консульство Канади.

1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by

Так. Мене колись теж так розвели, але про дитину, що хворіла на рак. І фото присилали і навіть голосувухи. По стилю тексту дуже схоже. Так що дійсно перевіряйте.

1 Reply Last reply
    0
  • t633697716T Offline
    t633697716T Offline
    Nika Torkoniak
    wrote on last edited by

Мені 17, дозволів не потрібно (вони до 16), а от опікунство пригодиться. В аеропорту його не перевіряли, хоч летіла сама, але знаю, що для багатьох процесів це обов’язково.

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags