Український чат Ванкуверу
-
Я працюю зараз на Unreal) п до цього 7 років на Unity)
-
Привіт, мене звати Тетяна, мені 25 років. Приїхала у п’ятницю, на даний момент не працюю ( але шукаю роботу) Якщо хтось володіє інформацією де можна піти та вивчати англіську мову бо часу чекати немає. Дуже буду вдячна за зворотній зв’язок
-
Ну я пам'ятаю цю: Коляд коляд колядниця Добра з медом паляниця А без меду не така Дайте тітку п'ятака А п'ятак не такий Дайте щось там золотий)
-
youtu.be/8-kEu2RtF6k
-
Історія маскотів в українській рекламі)
-
Христос родився, Бог воплотився У вифлеємській яскині! В стайни убогій, нищеті многій Радість велика всім нині. Ангели співають, честь Єму віддають Богу і Творцю своєму. Ликуй, чоловіче, з рождества того, Христос бо від ада спасе душ много І від неволі вражої.
-
Тиха ніч, свята ніч! Ясність б'є від зірниць. Дитинонька Пресвята, Така ясна, мов зоря, Спочиває в тихім сні. Тиха ніч, свята ніч! Ой, зітри сльози з віч, Бо Син Божий йде до нас, Цілий світ любов'ю спас, Вітай нам, святе Дитя! Свята ніч настає, Ясний блиск з неба б'є, В людськім тілі Божий Син Прийшо нині в Вифлеєм Щоб спасти цілий світ.
-
О, круто) Я хочу в першу чергу його для дипломного шоурілу використовувати
-
Українська естрада (Youtube) Катерина Василенко - Морячка
Музика, слова, виконання: Катерина Василенко. З альбому "Шлюбна ніч", 1999 р. Прослухати альбом повністю: http://www.uaestrada.org/dyskohrafiya/katalog-plativok/v/kateryna-vasylenko-shlyubna-nich-mc-1999/
Допомогти нашому каналу, сайту "Золотий фонд української естради" і "Радіо Українська Пісня": http://www.uaestrada.org/rizne/dopomozhit-nam/ Станьте спонсором нашого каналу, щоб отримувати бонуси: www.youtube.com/channel/UCf4e_ditVG5vK2l8vJXoOhw/join Сторінка на сайті Patreon: www.patreon.com/uaestrada
-
Ахах. Я просив людей поскидувати їх улюблені українські Ютуб канали
-
Ось вибрав серед них деякі)
-
Number of subscriptions: 8 (account: Український чат Ванкуверу)
- FILM.UA Group (Youtube)
- Geek Journal (Youtube)
- WAS: Популярна історія (Youtube)
- Біографер (Youtube)
- Відеожурнал Версаль (Youtube)
- Загін Кіноманів (Youtube)
- САМВИДАВ (Youtube)
- Українська естрада (Youtube)
-
Ось такий список зараз